Cancan ultimă oră

Ce s-a întâmplat cu Răzvan Valentin, fostul iubit al lui Cati, de la Insula Iubirii. Tânărul își trăiește din plin burlăcia – VIDEO

Publicat: 16 iun. 2021
Răzvan Valentin la emisiunea Insula Iubirii
Răzvan face live-uri des pe aplicația TikTok și postează diverse filmulețe, ajungând rapid viral, în atenția tuturor românilor din online.

Răzvan Valentin, tânărul care a participat alături de fosta lui iubită, Cati, la show-ul de televiziune „Insula iubirii” a revenit în prim-plan în ultima perioadă. Nu la o altă emisiune, ci pe TikTok.

Fosta lui iubită și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, însă Răzvan Valentin nu vrea să renunțe la burlăcie și se distrează din plin. După despărțirea de Cati, tânărul nu a mai fost văzut cu nicio femeie, ceea ce înseamnă că toate au fost trecătoare în viața lui.

Răzvan a revenit în atenția publicului prin live-urile pe care le face des pe aplicația TikTok. În plus, el postează filmulețe care ajung repede virale.

@razvanvalentin.haz##insulaiubirii🏝 🥰😘😘🥰😘 … careva in MegaMall???♬ sunet original – Luis.U. K

Răzvan de la Insula Iubirii, mesaj trist pentru o fostă iubită: „Vreau să îți spun că am ales să mă retrag”

În urmă cu mai mult timp, pe contul de Facebook al lui Răzvan a apărut un mesaj trist, în care își anunță fanii că nu mai poate continua relația cu o fostă iubită. În plus, el și-a înșiruit problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul relației.

„Îmi cer mii de scuze, pentru acest mesaj!! Vreau să îți spun că am ales să mă retrag și știu foarte bine că ai simțit asta!! Dar ai conștientizat de la început că nu mai pot sta lânga tine dacă vei greși… am ales să mai rămân lângă tine pentru că și tu în unele momente grele din viața mea ai rămas … acum că te-am simtit mai bine, (psihic si moral) am ales să mă retrag!! Sper că ai învățat să fii puternică și că nu vei mai repeta greșelile din trecut… La fel cum și eu am avut de învățat multe de la tine știu și sunt sigur că și tu ai învatat de la mine să nu mai lași pe nimeni să te calce în picioare!! maybe in another life!!!”, a scris Răzvan Valentin pe Facebook.

Cati l-a dat uitării pe Răzvan. S-a logodit și urmează să se căsătorească!

Cati a trecut peste relația cu Răzvan Valentin și a anunțat că se logodește. Se pare că fosta concurentă și-a găsit sufletul pereche.

În luna decembrie a anului 2020, Cati a postat o fotografie pe o rețea socială, în care le arată fanilor inelul de logodnă.

„A venit moșu cu cel mai frumos cadou. Un mare DA am spus”, a transmis Cati Dimache.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cătălina (@kati_dimache)

Cati Dimache și Răzvan Manea au participat în sezonul 4 al emisiunii moderate de Radu Vâlcan, „Insula Iubirii”, și au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale reality show-ului.

Cu toate că cei doi păreau, la început, un cuplu fericit, au ieșit la iveală o serie de detalii suprinzătoare. Astfel, ei s-au despărțit, după ce Răzvan a fost infidel, iar Cati, l-a rândul ei, s-a lăsat cucerită de ispita George.

Cati și Răzvan au făcut furori în cadrul show-ului, datorită personalităților lor diferite. Ea era retrasă, mereu cu gândul la iubitul ei și încerca din răsputeri să reziste tentației, dormind cu poza lui Răzvan la cap, iar el a căzut în ispită încă din primele zile petrecute pe insulă, ba chiar a făcut multe dezvăluiri intime despre iubita sa de la acea vreme.

Adauga un comentariu