Cancan ultimă oră

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Cameliei Mitoșeru i s-a făcut rău! „M-am trezit în fund, cu cană spartă și lac de ceai pe jos”

Publicat: 20 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a întâmplat în noaptea în care Cameliei Mitoșeru i s-a făcut rău M-am trezit în fund cu cană spartă și lac de ceai pe jos
Camelia Mitoșeru revine pe scenă

Mihai Miotoșeru a tras o sperietură groaznică, după ce mama sa a căzut în propria locuință.

A fost un an plin de cumpene pentru Camelia Mitoșeru. Aceasta a trecut prin multe probleme de sănătate în urmă cu câteva luni, după ce a fost diagnosticată cu o formă benignă de cancer la creier. Medicii s-au văzut nevoiți să intervină chirugical de urgență și, din fericire, totul a decurs conform planului.

La scurt timp, Camelia Mitoșeru s-a recuperat complet, dar a fost nevoită să urmeze o schemă de tratament post-operație. Actrița, însă, nu a ascultat sfatul medicului și nu și-a luat pastilele, iar în urmă cu câteva săptămâni a tras ponoasele.

Camelia Mitoșeru a început să se simtă rău, a căzut și nu s-a mai putut ridica. De asemenea, mama lui Mihai Mitoșeru nici nu mai putea să vorbească.

Norocul ei este că a avut puterea de a ajunge la telefonul de pe hol, unde l-a sunat pe fiul ei, care și-a dat seama că ceva nu este bine cu ea. Prezentatorul TV a chemat Ambulanță și a mers într-un suflet la casa mamei sale. Actrița a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, suspectă de AVC. După ce a fost consultată, cadrele medicale i-au pus diagnosticul: criză convulsivă.

Acum, mama lui Mihai Mitoșeru și-a revenit complet și povestește cu lux de amănunte exact ceea ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina.

„M-am dus în bucătărie să îmi fac un ceai şi de atunci m-am trezit în fund, cu cană spartă, şi lac de ceai pe jos. Nu puteam să vorbesc şi nici să merg. M-am târât să merg la telefon pe hol și l am sunat.

M-am bâlbâit, ce i-am zis, el știe, iar fiul meu s-a speriat. A ajuns la mine odată cu ambulanţa. M-am târât până la ușa să deschid la medici”, a povestit Camelia Mitoșeru într-o emisiune TV.

Camelia Mitoșeru promite să nu mai iasă din cuvântul medicului

Actrița spune că și-a învățat lecția prin cel mai dureros mod posibil și acum promite că va urma cu sfințenie toate indicațiile medicului.

„Sunt dată naibii. Am învățat o lecție, persoana vârstnice trebuie să înțeleagă că avem o vârstă şi viaţă de acum nu mai e ca la tinerețe. Lecția e că trebuie să respectăm medicamentație medicilor, nu cum am făcut eu. Nu mi am închipuit ca atâția oameni m-au sunat”, a concluzionat mama lui Mihai Mitoșeru.

Adauga un comentariu