Cancan

Ce salariu are Dan Capatos la Xtra Night Show. Câștigă mai mult decât Cătălin Măruță

Publicat: 25 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce salariu are Dan Capatos la Xtra Night Show. Câștigă mai mult decât Cătălin Măruță
Dan Capatos are un salariu urias la Xtra Night Show

Dan Capatos este unul din cei mai vechi prezentatori tv de la noi din țară și are un salariu de invidiat. Vedeta a reușit să își fidelizeze publicul care este alături de el la orele târzii ale emisiei.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Dan Capatos primește bani frumoși pentru Xtra Night Show.

Dan Capatos, salariu de invidiat la Xtra Night Show

Suma pe care celebrul moderator o încasează pe emisiune este de 800 de euro, ceea ce înseamnă undeva la 4000 de lei.

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse pentru fanatik.ro.

Emisiunea moderată de acesta este difuzată în prezent pe Antena Stars, de luni până vineri, ceea ce înseamnă 5 zile pe săptămână în loc de 4.

La un calcul simplu putem observa că Dan Capatos încasează 4000 de euro pe săptămână, iar dacă pe lună avem 21 de zile lucrătoare, acesta primește un salariu lunar de 16.800 de euro!

Vedeta din trustul Intact are un salariu mult mai mare decât a altor colegi de breaslă, Cătălin Măruță, de exemplu, fiind plătit cu 12.000 de euro are un salariu mult mai mare decât a altor colegi de breaslă, Cătălin Măruță, de exemplu, fiind plătit cu 12.000 de euro.

Dan Capatos spune că este foarte mulțumit de banii primiți

Prezentatorul tv spune că salariul pe care îl primește îi este suficient pentru a se descurca.

”Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating.

Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct…cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați. Nu există neapărat un secret, sau dacă există, e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții”, a spus prezentatorul TV în timpul podcastului lui Damian Drăghici, în urmă cu câteva luni.

Dan Capatos a fost amenințat de clanul Duduianu

Anaser Duduianu i-a transmis un mesaj clar si dur lui Dan Capatos, pe Tik Tok, dar nu numai lui, ci și altor site-uri cu profil monden. ”Tot se aude de vreo două săptămâni și ceva și văd că nu se oprește nimeni. Capatos…

Mai întâi aș avea o rugăminte la el, să rumege, să studieze cum stă treaba, că nu este nimic adevărat din ce se aude. Pot să vorbesc acum de Tzancă, de Salam și de mai multă lume”, a spus acesta.

Membrii clanului Duduianu ar fi șantajat și chiar tâlhărit mai mulți maneliști. Într-un dosar în curs, membrii clanului Duduianu sunt acuzați că au șantajat și tâlhărit mai mulți maneliști celebri printre care și Florin Salam.

Adauga un comentariu