Cancan

Ce salariu are Mirela Vaida la Antena 1. Iată cât câștigă vedeta la Acces Direct și Te cunosc de undeva

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce salariu are Mirela Vaida la Antena 1. Iată cât câștigă vedeta la Acces Direct și Te cunosc de undeva
Mirela Vaida se poate lauda cu un salariu pe care mulți oameni și l-ar dori

Foarte multă lume se întreabă ce salariu are Mirela Vaida la Antena 1. Ei bine, se pare că onorariul vedetei este unul pe măsură, mai ales că este una dintre cele mai longevive apariții TV.

Mirela Vaida poate fi văzută de luni până vineri de la ora 17 la emisiunea Acces Direct precum și sâmbăta seara, ea participând la un cunoscut show, respectiv Te cunosc de undeva. Ieșeanca Mirela Vaida a fost atacată vineri, 19 martie 2021, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent, mai precis o cărămidă, în Mirela Vaida. Din fericire, prezentatoarea emisiunii a reușit să se ferească la timp și nu a fost rănită. Alți membrii ai staff-ului au intervenit de urgență pentru a o calma pe femeie.

Ce salariu are Mirela Vaida la Antena 1

Mirela Vaida este una dintre cele mai longevive apariții TV, așa că nu este de mirare că și onorariul moderatoarei este pe măsură. Vedeta se bucură de un salariu frumușel, iar banii vin din două părți: Acces Direct și Te cunosc de undeva.

Vedeta TV se poate lauda cu un salariu pe care mulți oameni și l-ar dori. Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, moderatoarea încasează, lunar, suma de 5.000 de euro pentru emisiunea Acces, jumătate din salariul pe care îl avea Simona Gherghe, în cadrul aceluiași proiect de televiziune.

Dar asta nu este tot, căci Mirela Vaida mai încasează o sumă impresionantă și din proiectul Te cunosc de undeva. Moderatoarea s-a înțeles la suma de 15.000 de euro, iar filmările durează 3 luni. Practic, în fiecare din cele 3 luni, Mirela Vaida vă încasa 5.000 de euro pe lună.

“La ‘Acces direct’ câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro că să semneze, dar cred că accepta și mai puțîn, atât de mult i-a plăcut proiectul”, au dezvăluit surse, pentru fanatik.ro.

Influencerele cred că Mirela Vaida își pregătește demisia

În unul dintre vlog-urile lor Tina și Reea au comentat incidentul de la „Acces Direct”. Cele două susțin că întreaga scenă a părut cumva regizată și că ar pregăti plecarea Mirelei Vaida din televiziune. Acestea au susținut că prezentatoarea tv părea că știe că se va întâmpla ceva și aștepta momentul. Mai mult, Tina și Reea au declarat că și modul în care Mirela Vaida a acționat după incident a fost destul de suspect.

„Eu aș fi dat în judecată televiziunea! Mi s-a părut o chestie dubioasă. Eu, acum nu zic că e o chestie fake, doar că ceva nu se leagă. Mirela, când a intrat în emisiunea aceea, din primul minut când a venit, s-a bâlbâit non-stop. Nu era Mirela că de obicei, se încurca încontinuu, se bâlbâia am impresia că se uita mereu stânga-dreapta… Era foarte atentă, aștepta să vină momentul ăla.(…)

Eu, dacă aș fi fost Mirela Vaida, aș fi dat în judecată televiziunea. Nu este normal că tu să nu ai staff, să nu ai pază… Dar tu ai mai fi continuat emisiunea? Voi credeți că erați capabili să duceți emisiunea la bun sfârșit? Pe bune? Dacă o cărămidă de-aia putea să mă lovească în cap și să mor, eu mai eram în stare să spun: haideți să continuăm emisiunea? Mă îmbrăcam, sunam la poliție, eram dusă acasă de poliție și nu ieșeam din casă până persoana respectivă nu era prinsă!”, au spus Reea și Tina într-un vlog.

Adauga un comentariu