Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Elena Merișoreanu. Artista a vorbit despre starea ei de sănătate

Publicat: 29 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu Elena Merișoreanu. Artista a vorbit despre starea ei de sănătate
Elena Merișoreanu se confruntă de mai multă vreme cu probleme de sănătate

Elena Merișoreanu se confruntă de mai multă vreme cu probleme de sănătate, însă de când a aflat că nu este altă soluție decât operația, tot ce a făcut a fost să amâne cât a putut intervenția chirurgicală. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a încercat să rezolve problema cu medicamente, dar că s-a convins că nu aceasta este soluția.

Cum se simte Elena Merișoreanu

Artista a vorbit despre cum se simte și cum o afectează problemele de sănătate. Este vorba despre o complicație pe care interpreta de muzică populară o are la picior. Din fericire, aceasta nu îi pune viața în pericol, însă o chinuie destul de mult, mai ales că a făcut tot posibilul să amâne operația.

Altă soluție de a se vindeca, în afară de intervenția chirurgicală, nu există pentru îndrăgita interpretă de muzică populară. Trebuie să se opereze, dar amână cât poate de mult.

Ea a spus că are mult de lucru, se axează pe proiectele profesionale și nu se mai gândește la problemele de sănătate. Cel mai mult o motivează faptul că medicii i-au spus că nu este nicio problemă dacă amână momentul în care va ajunge pe patul de spital.

Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rău, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune, a spus Elena Merișoreanu.

Clipe grele pentru Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu a trecut prin clipe în toamna anului trecut când s-a infectat cu temutul virus. Interpreta de muzică populară, în vârstă de 72 de ani, a stat internată două săptămâni la Spitalul Matei Balș din Capitală. După ce s-a externat și a ajuns acasă a spus că nu a trăit niciodată o experiență atât de urâtă. Elena Merișoreanu a mărturisit că în timpul în care a fost la spital și a văzut situația de acolo și oamenii bolnavi în plină pandemie, a plâns cum nu a plâns nici la înmormântări.

Adauga un comentariu