BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce se întâmplă în România de „30 de ani și 15 minute”? Ștefan Mandachi într-un interviu BZI LIVE despre filmul regizat, lipsa autostrăzilor, manifest și revoltă

Publicat: 25 nov. 2021

Vineri, 26 noiembrie 2021, începând cu ora 12:00, invitatul emisiunii BZI LIVE va fi Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei „România vrea autostrăzi”, antreprenorul care a construit primul metru de autostradă din Moldova și regizorul documentarului „30 de ani și 15 minute”. Se spune că în lipsa autostrăzilor pierdem vremea pe șosele. Nu doar atât. Cel mai tragic este când pierdem vieți omenești.

Câți oameni mor într-un singur an pe străzile din România știe Ștefan Mandachi foarte bine și explică acest lucru în filmul documentar regizat și produs de el, intitulat „30 de ani și 15 minute”. Încă se întreabă Ștefan Mandachi cine sunt vinovații pentru lipsa autostrăzilor? Despre motivul continuării manifestului inițial, campania „România vrea autostrăzi”, prin producerea unui documentar ce a șocat și sensibilizat români de pretutindeni va vorbi antreprenorul în cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu