Actualitate

Ce soţie frumoasă are Răzvan Burleanu! Anamaria a cochetat cu modellingul – FOTO

Publicat: 06 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce soţie frumoasă are Răzvan Burleanu Anamaria a cochetat cu modellingul - FOTO
Dacă pe soţul său îl ştie toată ţara, puţină lume ştie ce soţie frumoasă are Răzvan Burleanu, şeful fotbalului din România

Anamaria Tulumb se iubeşte cu actualul preşedintele al Federaţiei Române de fotbal de pe băncile şcolii. Dacă pe soţul său îl ştie toată ţara, puţină lume ştie ce soţie frumoasă are Răzvan Burleanu, şeful fotbalului din România.

Anamaria Tulumb şi Răzvan Burleanu au împreună o fiică pe care o iubesc enorm. De foarte puţine ori Răzvan Burleanu a apărut alături de familie în spaţiul public.

Ce soţie frumoasă are Răzvan Burleanu

Originară din Bacău, ca și Răzvan Burleanu, Anamaria nu a ieșit cu nimic în relief, preferând un rol discret. S-a scris că a fost colegă de podium, pe la diferite prezentări de modă, cu Monica Columbeanu. Are în palmares şi un titlu de ”Miss Boboc”. Pe Facebook, Anamaria pare o persoană preocupată de nutriție, postând rețele vegetariene. Bruneta chiar arată fit, la fel ca și partenerul său de viață.

Anamaria Tulumb

Altfel, Răzvan Burleanu a fixat obiectivul României la EURO 2024, după tragerea la sorţi de la Hamburg, în care tricolorii şi-au aflat adversarii de la competiţia ce va fi găzduită de Germania. La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

„Dacă e să ne uităm la această grupă, ar trebui să nu ne gândim la adversarii noştri. Va fi o luptă cu noi înşine, astfel încât dacă jucătorii noştri vor avea capacitatea să se autodepăşească, cu siguranţă vor obţine rezultate remarcabile.

Acest Euro trebuie să reprezinte o etapă în ceea ce priveşte construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Şi evident, obiectivul intermediar este ieşirea din grupe. Staful tehnic va analiza adversarii ştiuţi deja, Belgia şi Slovacia, iar apoi aşteptăm luna martie. Ne aşteptăm ca Israel să fie una din echipele din finală, probabil cu Ucraina, o echipă foarte competitivă“, a spus Răzvan Burleanu.

Anamaria Tulumb

Ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024

S-a aflat ce cotă are România pentru a trece de grupe la EURO 2024. Specialiștii și-au dat verdictul, după tragerea la sorți de la Hamburg. „Tricolorii” sunt cotați cu șansa a doua în grupă, după Belgia.

Pentru a câștiga grupa de la EURO 2024, România a primit cota de 8. Favorita grupei este clar Belgia, care a primit din partea bookmakerilor cota de 1,30. Pe locul trei în privința șanselor la câștigarea grupei este echipa care se va califica în urma play-off-ului, primind cota de 9, în timp ce Slovacia este cotată cu ultima șansă la câștigarea grupei.

Anamaria Tulumb

În privința cotei de calificare în optimi, România este considerată drept favorită de bookmakeri să facă acest pas. „Tricolorii” au primit o cotă de 1,57 pentru a ieși pentru a doua oară în istorie din grupe la un turneu final european.

Slovacia a primit cota de 1,80 în privința șanselor de a ieși din grupă, în timp ce Belgia 1,03, fiind considerată clar favorita grupei.

Altfel, în ceea ce-l privește pe șeful Federației, puțini sunt cei care știu ce soţie frumoasă are Răzvan Burleanu.

Adauga un comentariu