Cancan

Ce spune Andreea Berecleanu despre operațiile estetice: „Evident că nu există nicio schimbare”

Publicat: 07 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Andreea Berecleanu despre operațiile estetice Evident că nu există nicio schimbare
Cu toate că este căsătorită cu un celebru chirurg estetician, Andreea Berecleanu nu și-a făcut până acum nicio intervenție

Andreea Berecleanu a fost adesea întrebată ce părere are despre despre operațiile estetice și dacă a recurs la așa ceva. Jurnalista susține că totul are legătură cu faptul că este căsătorită cu celebrul estetician Constantin Stan. În altă ordine de idei, Andreea Berecleanu consideră că are sânii prea mari și este complexată de acest lucru.

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Andreea Berecleanu a decis să îi răspundă sincer colegei sale de breaslă la întrebările privind operațiile estetice, precizând că niciodată nu a trecut pragul cabinetului soțului ei, în calitate de clientă, potrivit Unica.ro.

Andreea Berecleanu, despre operațiile estetice

Andreea Berecleanu, în vârstă de 48 ani, a vorbit dechis despre operațiile estetice. Jurnalista, care este măritată cu medicul estetician Constantin Stan, a spus că deseori este întrebată dacă și-a făcut astfel de intervenții de înfrumusețare.

Întrebată de Teo Trandafir de ce i se pun mereu întrebări cu privire la operațiile estetice, jurnalista a răspuns fără a sta pe gânduri.

„De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Îți spun eu de ce. Dintr-un singur motiv: pentru că sunt căsătorită cu un chirurg estetician. Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus o astfel de întrebare”, a precizat Andreea Berecleanu.

Aceasta a profitat de moment pentru a sublinia faptul că nu și-a făcut, până acum, nicio operație estetică.

„Sunt persoane care poate nu mă știu de 30 de ani, de când e evident că nu există nicio schimbare, și persoane mai tinere care nu mă știu sau nu mă știau de atunci și se întâlnesc întâmplător la un eveniment cu mine. Și au reacția asta: Wow! Chiar nu aveți nimic?”, a mai precizat jurnalista.

Jurnalista este complexată de sânii ei

Deși nu are niciun fel de intervenție estetică, Andreea Berecleanu a mărturisit că are un complex fizic de care nu poate scăpa. Jurnalista a precizat că și-ar dori să aibă sâni mai mici și a subliniat faptul că nu înțelege de ce alte persoane își doresc sâni atât de mari.

„Fiind o femeie care întotdeauna a avut sâni mai mari și plăcându-mi sânii mici, nu am înțeles de ce trebuie să faci asta. Și totuși, am înțeles că există un disconfort psihologic”, a mai spus ea în podcastul lui Teo Trandafir.

Andreea Berecleanu este căsătorită în anul 2016 cu medicul estetician Constantin Stan, care în trecut a fost însurat cu medicul nitruționist Mihaela Bilic. Și jurnalista mai are o căsnicie la activ, cea cu Andrei Zaharescu, cu care are doi copii, pe Eva și Petru. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani, înainte de divorțul lor ce a avut loc în anul 2013.

Adauga un comentariu