Cultural

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa. „Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult…”

Publicat: 20 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce spune Cătălin Scărlătescu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa. Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult
La vârsta de 50 de ani, Cătălin Scărlătescu se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima, actrița Doina Teodoru.

Multă lume este dornică să afle ce spune Cătălin Scărlătescu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Povestea de dragoste dintre aceștia a fost pusă la îndoială de mulți care au criticat relația dintre chef Cătălin Scărlătscu și actrița Doina Teodoru. Iată ce spune faimosul bucătar despre căsătorie și copii.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre diferența de vârstă dintre el și iubita sa

Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, trăiesc de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi radiază de fericire împreună și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre la evenimentele mondene. Deși între aceștia există o difrență de vârstă de 18 ani, acest fapt nu i-a împiedicat să fie împreună. Mai mult, actrița și iubitul ei nu au ținut cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine. Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân.”, a declarat celebrul bucătar.

La vârsta de 50 de ani, Cătălin Scărlătescu se declară un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes, deține mai multe afaceri și restaurante de lux, iar pe plan personal radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit inima. Deși nu au făcut pasul cel mare până acum, cei doi au planuri mărețe de viitor.

Faimosul bucătar nu are planuri de căsătorie

Cătălin Scărlătescu este mai fericit ca oricând și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață, actrița Doina Teodoru. Aceștia reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene. Recent, faimosul chef a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor și a mărturisit dacă are sau nu de gând să o ceară de soție pe frumoasa lui iubită.

„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite.”, a mai precizat acesta.

La rândul ei, Doina Teodoru a declarat că nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă și preferă să se bucure de viață alături de iubitul ei, care o răsfață mereu.

„Da, nu ne-am gândit până acum la căsătorie. Momentan, ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu”, a spus aceasta.

La vârsta de 50 de ani, Cătălin Scărlătescu se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima, actrița Doina Teodoru. Cei doi formează de mai bine de un an unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Comentarii
Adauga un comentariu