Local

Ce spune Costel Alexe despre punerea sub control judiciar de către DNA: Sunt nevinovat și voi demonstra acest lucru! Biroul Permanent PNL va stabili noua conducere

Publicat: 28 apr. 2021
Costel Alexe la o conferință de presă
Costel Alexe a oferit o declarație în legătură cu autosuspendarea lui din PNL Iași

Costel Alexe, președintele Consiliului Judeţean Iași a oferit un punct de vedere în legătură cu dosarul pe care îl are la DNA şi în care a primit calitatea de inculpat. Acesta susţine că este nevinovat şi are convingerea că autorităţile statului îşi vor face treava iar el îşi va dovedi nevinovăţia.

De altfel, acesta a explicat în comunicat faptul că, pentru a nu pune nicio presiune pe PNL Iași s-a autosuspendat din funcţia de președinte al filialei județene.

Costel Alexe a fost pus sub acuzare în dosarul de la DNA

În cursul zilei de ieri, președintele Consiliului Judeţean Iași, Costel Alexe a fost pus sub acuzare şi sub control judiciar în dosarul instrumentat de DNA. Acesta consideră că este nevinovat şi că va dovedi acest lucru în fața instanţelor de judecată. De altfel, pentru a nu crea niciun prejudiciu Partidului Naţional Liberal, Costel Alexe a declarat că s-a autosuspendat din funcţia pe care o deţine la nivel de județ:

Ieri, 27 aprilie, am fost invitat la DNA pentru a mi se aduce la cunoștință că, în dosarul care mă vizează, am primit calitatea de inculpat, iar procurorii au dispus impunerea controlului judiciar. Sunt nevinovat și am convigerea că voi demonstra acest lucru în instanță, dar, în acest moment, consider că este un gest de onoare să mă autosuspend din funcția de președinte al PNL Iași.

Partidul Național Liberal a susținut permanent lupta împotriva corupției prin toate măsurile pe care le-a luat nu doar de când este la guvernare, ci și când a fost partid în opoziție. Și eu personal am susținut lupta împotriva corupției, am promovat integritatea în activitatea mea politică și așa voi proceda și de acum înainte.
Am încredere că îmi voi demonstra nevinovăția în justiție, iar, până atunci, vreau să mă asigur că această nouă calitate pe care o am în dosar nu va afecta în niciun fel activitatea și imaginea filialei. Echipa PNL Iași este profesionistă, am muncit foarte mult să construim programul de guvernare și viziunea de dezvoltare a comunității și am reușit să obținem cele mai bune rezultate pentru PNL la ultimele cicluri electorale.

Sunt un om de echipă, dar consider că este cel mai corect ca toate implicațiile pe care le produce acest dosar să le gestionez la nivel personal. Am încredere în colegii mei și știu că vor susține activitatea filialei și politicile liberale, astfel încât să păstreze poziţia PNL ca cea mai puternică formațiune politică județeană. explică Alexe Costel.

Costel Alexe va continua să fie președintele Consiliului Judeţean Iași

În altă ordine de idei, Costel Alexe a declarat că îşi va continua activitatea în cadrul Consiliului Judeţean Iași și că va demonstra, împreună cu echipa pe care a format-o să implementeze programul de guvernare:

Voi continua activitatea de președinte al Consiliului Județean și voi demonstra împreună cu echipa pe care am format-o că putem implementa programul de guvernare pe care l-au votat ieșenii și că administrația liberală este un exponent al schimbării în bine. Sunt încrezător că instanțele de judecată își vor face corect treaba, iar în final se va demonstra că sunt un om de bună credință. a menționat președintele CJ Iași, Costel Alexe

De altfel,  Biroul Permanent Naţional vă stabili cine va conduce organizaţia judeţeană a PNL Iaşi

Comentarii
 • Herr kknis, cum e treaba cu penalii? De la peeneelee sunt buni iar de la peeseedeee nu? Tu si toata cloaca ta ordinara de penelepre si usecuristi sunteti niste tradatori de tara imputiti!

 • Din calitatea de Presedinte de Consiliul Judetean sa te autosuspenzi, nu din caliatatea de presedinte de filiala PNL.Ne doare pe noi in cur, ca tu vei ramane presedinte PNL Iasi, pana te vor lua astia cu catusele la maini, dar nu poti sa ramai la conducerea Consiliului Judetean Iasi,
  sa gestionezi bani publici ai judetului daca esti….PENAL.Hai sictir….

 • Nene Alexa, o coala de tabla, 1000mm x 2000mm are greutatea de 22 pana la 24 kg. 22. 000 kg, egal, 1.000 coale, egal 1KM gard, daca coala se aseaza pe inaltime sau 2KM daca coala se aseaza pe latime. Dragnea a fost condamnat la puscarie pentru ca a „dispus”, faptul nu a fost dovedit, ptr. ca cineva a dispus/angajat doua fatuci la o directie a unei primarii si nu faceau treaba din contract ci se ocupau de curatenia la un sediu psd.

 • Daca Dragnea a luat, nu stiu, trei patru ani, pentru interese indirecte, tu cat trebuie sa iei pentru interese directe? Exemplele trebuie sa fie explicative. Curatam mita la functionarii publici sau o dam dupa gard cand este vorba despre „partidul meu”

 • Daca Dragnea a luat, nu stiu, trei patru ani, pentru interese indirecte, tu cat trebuie sa iei pentru interese directe? Exemplele trebuie sa fie explicative. Curatam mita la functionarii publici sau o dam dupa gard cand este vorba despre „partidul meu”?

 • Daca strazile, trotuarele, sinele de tamvai, … etc. din Iasi si de pretutindeni, ar avea puterea de la Doamne, Doamne am vedea pe ele scris, fosforescent: MITA LA SIMIRAD, NICHITA, CHIRICA, POPA, ALEXA … Eu cred ca lunea ar fi mai buna

 • Adica procurorii numiti de idolul tau kkanis si caruia ii pupi cu sarg bucile sunt prosti? Presupun ca au niste probe concrete, nu fac ei dosare aiurea, mai ales la penelepre. Dar golan si prost cum esti te dai nevinovat, de parca te-ar crede cineva. Dr Vicol te astepta impreuna cu cacarica zoiosul sa jucati table vreo 20 de ani!

 • Nu am timp sa ma ocup, am la mine, la asociatie un „vajnic PSD-ist”, are 80 si de ani, Doamne, Doamne sa ii dea viata lunga dar avem centrala pe bloc si vad ca luna de luna platim ca si cum am fi racordati la fostul CET. Bai TATAAA eu trebuie sa platesc apa rece si gazul metan consumat si nu apa rece si apa calda, centrala termica este manevrata de noi nu vii tu de la Rediu sa o manevrezi. Paharul se va umple cad voi vedea cat ne taxeaza ptr curatenia de primavara, frunzarul l-am strans eu, singur, am cumparat var si un vecin a dat pomii cu var … sa vedem cat ne taxeaza. Apropo, spatiul din jurul blocului este mai mult decat generos. Se poate verifica, str Ciornei, nr 4 Iasi. Se poate vedea pe net.

 • Voi cei de la ZBI (Ziarul de Bisnita Imobiliara), azi nimic despre Cosette cea infama si USR-ul cel rau care n-au votat bugetul Iasului asa cum dorea din adancul buzunarelor – pardon… sufletului neprihanit, cel mai vechi liberal din Iasi pe nume Mihai Chirica.
  Da’ despre afacerea ZOIOSU, despre controlul judiciar al fiului tatalui Ghiocel, tot nimic?
  Nu va crapa obrazul de rusine, acum cand e pe fata si toata lumea stie pentru burdihanul cui munciti?

 • DNA are un dosar si pentru Ing.CIOBANITA CONSTANTIN fostul primar Belcestean care a ridicat casa sa arsa cu muncitori din Republica Moldova care munceau la Scoala noua din Belcesti .Asteptam ca si colegul de pahar a lui Alexe sa raspunda penal pentru abuz de putere si cheltuirea abuziva in interes personal a banului public .Vrem dreptate si justitie cu acest fost primar penal

 • da Ciobanita Constantin zis HARTOI a ridicat casa din cenusa intr-o saptamina cu muncitori pusi la dispozitie de proxenetul Murariu Costelus zis PURICUT /ASTA DA PENAL LA BELCESTI

Adauga un comentariu