Cancan ultimă oră

Ce spune Florin Zamfirescu despre soție: „Dacă aș fi întâlnit-o acum 20 de ani!“

Publicat: 16 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marele actor Florin Zamfirescu se simte extrem de fericit alături de actual soție, Daciana. Îndrăgitul actor, în vârstă de 72, se confruntă cu probleme grave de sănătate, dar este bucuros că reușește să țină totul sub control cu ajutorul soţiei sale, care este medic de familie.

„Am mare noroc cu Daciana pentru că este medic de familie. Ea are grijă de mine. Dacă aș fi întâlnit-o acum 20 de ani! Dar nimic nu este întâmplător. O respect și o iubesc pentru răbdarea pe care are o cu mine. Îi datorez viața mea! Îmi dă vreo 18 pastile pe zi. Ea știe cum trebuie să le iau. Fără ea, dacă nu le-aș lua o săptămână, cred că aș muri! Mi-a spus că nu e de glumă. Iau toate pastilele și mă simt mai bine. Cred că aș putea să trăiesc 100 de ani dacă nu voi face excese, nu voi fuma, nu vo ibea și nu voi pierde nopțile!“, a spus marele actor.

De precizat că Daciana a reușit să-l convingă pe marele actor să se lase de fumat, după 45 de ani, lucru extrem de important dată fiind starea de sănătate a actorului.

Florin Zamfirescu și soția lui, Daciana

Cine este cea de-a patra soție a lui Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu a avut parte de o viață amoroasă tumultoasă, trecând până acum prin trei căsătorii. Cu Daciana este împreună de mai bine de 7 ani, cei doi căsătorindu-se anul trecut, în vară. Inițial, marele actor voia să facă nunta în luna aprilie a anului trecut, chir de ziua lui, însă acest lucru nu a fost posibil deoarece era post. Astfel, cei doi și-au jurat iubire la Biserica „Sfântul Gheorghe”, de lângă Palatul Mogoşoaia.

Retras din viața publică, Florin Zamfirescu și-a luat în serios îndatoririle de bunic, dar şi de gospodar în grădină. Recent, acesta a declarat că și-a făcut mai multe îmbunătățiri la casă, iar în grădină și-a plantat deja roșii, castraveţi, pătrunjel și măcriş. Marele actor se laudă și cu o multitudine de flori plantte în grădină.

Florin Zamfirescu

Cu cine s-a iubit Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă intensă. Cu prima soție s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Relația nu a durat foarte mult, marele actor divorțând când avea doar 25 de ani.

A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani.

Cea mai lungă relația a lui Florin Zamfirescu a fost cu actrița Cătălina Mustață, cu care a fost căsătorit 20 de ani. În 2012, cei doi au divorțat fără scandal. Ulterior, actorul a povestit că fosta soție îl fura și îl mințea. Florin Zamfirescu a precizat că i-a vândut până și mașina care trebuia să-i rămână lui.

Florin Zamfirescu și fosta lui soție Cătălina Mustață

Distrus după despărțirea de Cătălina

După despărțirea de Cătălina Mustață, Florin Zamfirescu a părăsit vila conjugală din Mogoşoaia. Acesta și-a luat doar nişte haine şi câteva obiecte și a stat pentru o perioadă bună de timp într-o garsonieră din Popeşti Leordeni.

După pronunțarea divorţului, actorul a primit jumătate de teren din curtea vilei de la Mogoşoaia. Acolo, acesta și-a construit o casă, unde locuiește acum alături de Daciana.

Florin Zamfirescu

Adauga un comentariu