Cultural

Ce spune Mădălin Ionescu despre fosta soție, Mihaela Coșerariu. ,,Am iubit-o cu disperare…”

Publicat: 05 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Mădălin Ionescu despre fosta soție Mihaela Coșerariu. Am iubit-o cu disperare
Mădălin Ionescu nu mai păstrează legătura cu fosta soție, Mihaela Coșerariu.

Multă lume este dornică să afle ce spune Mădălin Ionescu despre fosta soție, Mihaela Coșerariu, și cum se înțeleg cei doi la 10 ani de la divorț. Faimosul prezentator și realizator tv și-a refăcut viața alături de Cristina Șișcanu, cu care are o fetiță, pe Petra. Mădălin Ionescu mai are doi copii din mariajul anterior pe care îi crește împreună cu actuala parteneră. Iată ce spune celebrul prezentator despre provocările și suferințele din viața privată.

Ce spune Mădălin Ionescu despre fosta soție, Mihaela Coșerariu

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, faimosul prezentator tv are o familie frumoasă de care este tare mândru. Mădălin Ionescu și-a refăcut viața alături de Cristina Șișcanu după ce a trecut printr-un mariaj eșuat. Acesta a divorțat de Mihaela Coșerariu după 14 ani de căsnicie, iar cei doi copii ai cuplului au rămas în grija prezentatorului tv. La vremea respectivă, vestea că Mădălin Ionescu se desparte de partenera sa i-a surprins pe mulți. Cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă.

,,Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare. În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum.”, a declarat acesta la vremea divorțului.

Mihaela Coșerariu s-a recăsătorit anul acesta cu Cătălin Șerbănescu, un prosper om de afaceri. Cei doi au avut o nuntă atipică, iar ținutele acestora au fost extravagante. La rândul său, Mădălin Ionescu se declară un bărbat împlinit alături de actuala soție, Cristina Șișcanu, și se bucură din plin de rolul de tată.

O altă vedetă care a avut parte de momente tensionate în mariaj este Diana Matei. Artista a fost la un pas de divorț, dar a reușit să treacă peste conflictele din viața de cuplu alături de soțul ei, Marian Cleante. La vârsta de 40 de ani, cântăreața se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață și de celebritate. Și celebra cântăreață Marcela Fota și-a refăcut viața după ce soțul ei a încetat din viață. Aceasta radiază de fericire alături de iubitul ei și nu ține cont de diferența de vârstă dintre ea și bărbatul care i-a cucerit inima.

Faimosul prezentator este un tată devotat

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii de familie. Aceștia se ocupă împreună de cei trei copii, doi din mariajul anterior al lui Mădălin Ionescu, și fetița pe care o au împreună.

Recent, Cristina Șișcanu a dezvăluit că fosta soție a lui Mădălin Ionescu nu are o relație apropiată cu copiii săi și îi vizitează destul de rar. Actuala parteneră de viață a prezentatorului este revoltată de atitudinea Mihaelei Coșerariu.

,,E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş.”, a declarat Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu nu mai păstrează legătura cu fosta soție, Mihaela Coșerariu, și se declară un bărbat împlinit alături de actuala parteneră de viață. Faimosul prezentator tv are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Adauga un comentariu