Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce spune Maria Constantin despre sarcină, la trei luni de la nuntă. Ea și Robert Stoica își doresc să devină părinți

Ce spune Maria Constantin despre sarcină, la trei luni de la nuntă. Ea și Robert Stoica își doresc să devină părinți

30 oct. 2023, 13:55,
BZI.ro, în Radio

Artista Maria Constantin a făcut dezvăluiri emoționante despre sarcină, la doar trei luni de la nunta cu Robert Stoica. Interpreta de muzică populară a precizat că își dorește să fie din nou mamă, chiar dacă a avut probleme în trecut. Totodată, Maria Constantin și Robert Stoica au planuri mari și în privința dezvoltării afacerii în turism.

Maria Constantin este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație. De asemenea, blondina a intrat în sufletele admiratorilor ei prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu, iar un moment de sinceritate a avut și recent, atunci când a vorbit fără rețineri despre sarcină, la doar 3 luni de la nunta cu actualul ei soț, Robert Stoica.

Ce spune Maria Constantin despre o posibilă sarcină

Invitată în cadrul unei emisiuni TV și sinceră din fire, Maria Constantin a vorbit fără rețineri despre o posibilă sarcină, la doar 3 luni de când ea și Robert Stoica și-au unit destinele.

Fără rețineri, blondina a dezvăluit că ea și partenerul de viață și-ar dori să devină părinți, fac demersuri în acest sens, însă doar divinitatea va decide dacă cei doi soți vor avea sau nu un copil, mai ales că Maria Constantin a avut probleme și la prima sarcină, după cum chiar ea a precizat.

„Nu știm. Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori, dar având în vedere că eu am avut probleme și prima dată când am rămas însărcinată am făcut tratament, așa că nu știu dacă Dumnezeu mai vrea, fac totuși 37 de ani. Deci, Doamne, Doamne, dacă faci o minune, se întâmplă”, a mărturisit Maria Constantin în emisiunea lui Cristian Brancu.

Maria Constantin și Robert Stoica au planuri mari de viitor

Nu cu mult timp în urmă, Maria Constantin a dezvăluit că ea și Robert Stoica au planuri mari de viitor în ceea ce privește viața profesională, căci cei doi soți s-au gândit să își extindă afacerea din turism, artista povestind pe larg despre ce este vorba.

„Este (n.r. – afacerea) a soțului, dar noi o să ne extindem. Va fi ceva mult mai de lux, cu piscină încălzită, cu toate nebuniile, dar la anul ne vom apuca. Noi suntem doar la stadiul de proiect și tot felul de autorizații, birocrație. Noi încercăm, să vedem cum ne descurcăm și care este treaba. Este puțin mai greu. Arată foarte drăguț proiectul. Va fi cu piscină încălzită, exterioară, cu o mică saună.  Suntem amândoi și când sunt doi, puterea crește.

Vor fi încă 10 camere mult mai spațioase și cu canapea extensibilă, cu un restaurant de vreo 60-70 de persoane. Nu neapărat pentru evenimente. Vrem să facem și pentru mic dejun, că momentan este pentru cazare și este mai mult pentru tranzit. Oamenii vin, pleacă spre Transfăgărășan sau vizitează Mănăstirea Curtea de Argeș, deci cam atât, dar vrem să ne extindem mai mult pe turism pentru că este o zonă neexplorată momentan”, a povestit Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *