Cancan

Eva Zaharescu s-a afișat în ipostaze provocatoare. Ce spune Andreea Berecleanu despre fotografiile îndrăznețe ale fiicei sale

Publicat: 26 apr. 2022
Eva Zaharescu
Eva Zaharescu și-a surprins din nou fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Eva Zaharescu a surprins publicul după ce s-a afișat în ipostaze provocatoare. La vârsta de 20 de ani, fiica îndrăgitei prezentatoare de știri Andreea Berecleanu face furori cu fizicul de invidiat și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Tânăra locuiește de câțiva ani în Londra, unde a ales să studieze.

Eva Zaharescu se bucură din plin de viață și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu apariții incendiare. Recent, aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Iată ce spune Andreea Berecleanu despre fotografiile îndrăznețe ale fiicei sale.

Eva Zaharescu, în ipostaze provocatoare pe Instagram

Fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu, se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Tânăra în vârstă de 20 de ani face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze extrem de provocatoare, spre încântarea fanilor. Aceasta a moștenit frumusețea mamei ei celebre și nu ezită să se pozeze în ținute sexy ori de câte ori are ocazia.

Recent, Eva Zaharescu s-a fotografiat în ipostaze surprinzătoare într-un parc din Londra. Într-o ținută sumară și cu sutienul la vedere, fiica Andreei Berecleanu și-a etalat formele perfecte, iar fotografiile postate pe Instagram au fost imediat remarcate.

Mai mult, Eva Zaharescu a mărturisit că este adepta ținutelor îndrăznețe și pune pe jar inimile admiratorilor de fiecare dată. Aceasta este atrasă și de lumea modei, având un stil vestimentar care îi pune în evidență fizicul de invidiat.

Fiica îndrăgitei prezentatoare de știri a povestit în cadrul unui interviu cum este viața ei peste hotare, care au fost marile provocări, dar și ce planuri de viitor are.

,,Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra. M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită. (…)

Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici. Încă nu știu dacă mă întorc.”, a declarat tânăra.

Eva Zaharescu se bucură din plin de viață și de celebritate, fiind o apariție răvășitoare pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori.

Printre vedetele care nu ezită să pozeze sexy este și frumoasa artistă Irina Rimes. Aceasta s-a pozat recent goală și și-a surprins fanii din mediul online. Și frumoasa Diana Enache se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare, aceasta având o carieră impresionantă. Mai mult, fiica lui Adrian Enache a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase, spre încântarea publicului, dar și a colegilor de breaslă.

Ce spune Andreea Berecleanu despre aparițiile îndrăznețe ale fiicei sale

Celebra prezentatoare de știri Andreea Berecleanu se declară o femeie fericită și împlinită. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de aprecierea publicului. Aceasta se mândrește cu familia ei superbă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii, Eva și Petru, din mariajul cu Andrei Zaharescu.

După divorțul de acesta, Andreea Berecleanu s-a dedicat în totalitate copiilor și și-a găsit fericirea alături de medicul Constantin Stan, bărbatul care i-a cucerit inima și i-a devenit soț la scurt timp după ce s-au cunoscut.

În pofida provocărilor din viața privată, Andreea Berecleanu este mândră de copiii săi și are o relație apropiată cu aceștia. Cu toate că fiica sa, Eva, studiază peste hotare, știrista o vizitează des și o susține mereu atât pe plan profesional, cât și personal.

Recent, Eva Zaharescu a surprins publicul cu fotografii îndrăznețe pe Instagram, însă mama acesteia nu a fost deranjată de ipostazele în care a apărut fiica sa. Mai mult, vedeta se declară mândră de tot ceea ce face tânăra și nu ezită să își exprime afecțiunea față de aceasta ori de câte ori are ocazia.

Andreea Berecleanu a vorbit în repetate rânduri despre relația specială pe care o are cu copiii ei, bucurându-se din plin de rolul de mamă.

,,Ei sunt foarte atașați de noi, se descurcă foarte bine. Au parte și de libertatea lor, dar le face plăcere să stea cu noi, să vorbim, să discutăm, să dezbatem, să mâncăm împreună. În permanență am avut grijă de anturaje. Fiind în contact permanent cu ei, chiar și când Eva e plecată la Londra, atât timp cât poți să nu fii supra invaziv, dar cât să ai o legătură constantă. Dar ei sunt foarte vorbăreți, povestesc foarte mult ce trăiesc, din viața lor și din afara școlii.”, a declarat știrista.

Eva Zaharescu și-a surprins din nou fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să pozeze provocator ori de câte ori are ocazia. La vârsta de 20 de ani, tânăra face furori de fiecare dată când apare în public și se bucură din plin de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu