Cultural

Ce spune Pepe despre Raluca Pastramă, la trei ani de la divorț! „Eu nu sunt și mamă și tată…”

Publicat: 01 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Pepe despre Raluca Pastramă la trei ani de la divorț Eu nu sunt și mamă și tată...
După despărțire, Pepe și Raluca au menținut legătura pentru a crește împreună cu cele două fiice

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți timp de opt ani și au două fiice împreună, Maria și Rosa. Chiar dacă păreau a forma unul dintre cele mai unite cupluri din lumea showbiz-ului, decizia lor de a divorța a surprins pe toți.

Au trecut deja trei ani de când artistul s-a despărțit de fosta soție, iar ambii și-au refăcut viețile sentimentale și chiar au devenit din nou părinți, alături de partenerii lor actuali. Cu toate acestea, abia acum Pepe a decis să vorbească despre Raluca, dezvăluind ce se întâmplă, de fapt, cu fiicele lor comune.

Pepe, despre Raluca Pastramă, la trei ani de la divorț

După despărțire, Pepe și Raluca au menținut legătura pentru a crește împreună cu cele două fiice într-un mod armonios. La trei ani de la divorț, artistul a dezvălui detalii despre relația sa cu fosta soție. Pepe a mărturisit că, după despărțire, fiicele lor, Maria și Rosa, locuiesc cu el, dar petrec weekenduri alături de mama lor. De asemenea, Pepe a recunoscut că, deși fetițele au domiciliul la el și petrec mai mult timp cu el, Raluca Pastramă este implicată în creșterea lor, deoarece acestea o vizitează frecvent.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg si la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă și tată, doar tată, e normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal în vacanță să meargă și cu ea.

Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg”, a spus Pepe, în cadrul unei emisiuni televizate.

Pepe și Raluca s-au reîntâlnit, la trei ani după divorț

După divorțul lor, Pepe și Raluca Pastramă au continuat să comunice și să se întâlnească în interesul celor două fiice pe care le-au împreună, menținând legătura pentru a lua împreună cele mai bune decizii în ceea ce a ține de bunăstarea copiilor.

Recent, artistul și fosta sa soție au postat pe rețelele de socializare imagini care sugerau că se află în același loc, în același timp. Mai exact, Pepe și Raluca erau prezenți într-o sală de sport, unde fiica lor cea mare, Maria, participa la competiție sportivă.

Cel mai probabil, cei doi foști soți au mers să o susțină pe fiica lor, ceea ce nu este o noutate, deoarece Raluca și Pepe au mai vizitat acea locație și în trecut tot de dragul fiicei lor.

Adauga un comentariu