Prima pagină » Cancan » Ce spune Pepe la zece ani de la divorțul de Oana Zăvoranu. „Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!”

Ce spune Pepe la zece ani de la divorțul de Oana Zăvoranu. „Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!”

27 apr. 2022, 11:54,
BZI.ro, în Cancan

Pepe a vorbit iarăși despre divorțul de Oana Zăvoranu. Artistul a fost vorbit în cadrul podcastului Bar Online, și a făcut o serie de dezvăluiri. Acesta a povestit că cel mai mare regret al său din relația cu Oana Zăvoranu îl reprezintă lucrurile personale pe care aceasta i le-a luat.

Se pare că actrița a plecat cu tot ce era în casă atunci când cei doi și-au spus adio.

Pepe a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul unui podcast la care a fost invitat. Acesta a povestit mai multe episoade din viața sa, printre care și cel în care apare Oana Zăvoranu. Artistul a spus care este cel mai mare regret al său, peste care nu a trecut nici în ziua de astăzi. Se pare că frumoasa brunetă i-ar fi luat foarte multe lucruri personale din casă în momentul în care cei doi și-au spus adio.

Ce spune Pepe la zece ani de la divorțul de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a plecat cu mai multe lucruri din casa lui Pepe la momentul despărțirii. Acest lucru i-a lăsat artistului un gust amar. El a tot încercat să depășească momentul, însă nimic nu a funcționat. Acum, el a făcut primele dezvăluiri referitoare la acea perioadă.

Pepe a povestit faptul că a rămas fără multe lucruri personale după ce a divorțat de Oana Zăvoranu. Artistul susține că bruneta i-ar fi luat mai multe obiecte cu valoare sentimentală și că are și dovezi în acest sens. De exemplu, a povestit că a existat un televizor pe care artistul l-ar fi primit de la mama sa, și o brățară cu valoare sentimentală.

„Vii, îmi iei totul din casă, din proprietatea mea și nu se întâmplă nimic. Am făcut plângere: televizorul ăla e de la mama, a dispărut, uite actele lui. Ai filmare când l-au luat. Mobila asta e cumpărată de mine, pentru că era casa și era sediu de firmă, uite facturile. Unde e mobila? Nu știu. Pai uite filmare cum au băgat-o în mașină cu numărul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a închis dosarul. Și pe ce ne legăm? Nu ai mască, amendă! Daca mă prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei și eu sunt în ziar, mă dai exemplu”, a spus el.

Pepe a făcut plângere la poliție

Artistul este foarte supărat din cauza faptului că la momentul potrivit a apelat la autorități, însă acestea nu au luat nicio măsură până în ziua de astăzi. Problema lui cea mai mare este că printre obiectele luate de Oana Zăvoranu se numără și amintirile sale precum poze, videoclipuri și lucruri din copilărie.

„Deci mie mi-au luat toată casa atunci, nu zic că a luat-o Zăvoranca personal. Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu dacă mă duceam acolo, eram de vină. Eu am făcut plângere la poliție, ăia îmi fură lucrurile. Și atunci eu ce trebuia să fac? Le făceam circul televiziunilor! Eu am luat-o de la zero în momentul ăla! Eu nu am mai avut nimic în casa! Eu nu mai am poze cu mine, cd-uri, casete, videoclipuri. Mi-au luat și camerele de luat vederi din pereți. Tot! Erau toate ale mele! Nu te duci și tu la Poliție?’, a mai spus el.

Pepe: „Nu mai am nimic de atunci!’

Pepe a povestit faptul că, la vremea respectivă, casa în care locuia avea asigurare. El a apelat la casa de asigurări în speranța că se va putea face ceva, însă i s-a recomandat să meargă la poliție. Artistul a subliniat și faptul că lucrurile respective ar fi valorat o sumă frumoasă de bani.

„Aveam și casa asigurată. Asigurarea ce mi-a zis? Să vă zică Poliția! Faceți-vă asigurări! Eu am încercat să fiu cât mai normal la cap! Dezamăgirile mele sunt tot pentru instituțiile statului! Penibil! Îmi pare rău de amintirile mele, nu mai am nimic. Mi-a cerut recent o televiziune o poză cu mine de când eram mic! Nu mai am! Nu vorbesc despre o geaca de piele pe care am dat mulți bani, vorbesc despre o brățărică primită cadou de la mamaie. Nu mai am nimic de atunci! Financiar erau bani mulți!’, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *