Cancan

Ce spune Teo Trandafir despre despărțirea profesională de Mircea Badea. “A fost tragedia vieții mele”

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Teo Trandafir despre despărțirea profesională de Mircea Badea. A fost tragedia vieții mele
Teo Trandafir și Mircea Badea au format o echipă de succes, iar despărțirea profesională a fost un șoc pentru toată lumea

Teo Trandafir consideră despărțirea de Mircea Badea ca fiind cea mai mare lovitură din cariera sa.

Ea a mărturisit că a suferit enorm după ce au încetat să lucreze împreună, descriind momentul ca pe un divorț. Colaborarea lor a debutat în 1994, la Tele 7abc, și deși nu mai sunt colegi de emisiune, prietenia lor a dăinuit de-a lungul timpului.

Teo Trandafir și Mircea Badea au format o echipă de succes pe micul ecran timp de peste 30 de ani. Povestea lor a început la Tele 7abc, unde au prezentat emisiunea „Bună dimineața, România”. După trei ani, în 1997, au continuat colaborarea la Antena 1, cu emisiunea „Dimineața devreme”. Publicul i-a putut aprecia și în emisiunea de weekend „Teo & Mircea Show”.

Din păcate, drumurile lor s-au separat când Teo Trandafir a primit o ofertă tentantă de la Pro TV, punând capăt colaborării lor fructuoase.

Teo Trandafir, despre despărțirea profesională de Mircea Badea

Teo Trandafir a mărturisit că despărțirea de Mircea Badea, cu care a format un duo memorabil în televiziune, a fost o experiență traumatizantă. A suferit mult timp din această cauză, convinsă că nu va mai găsi un alt coleg care să o completeze la fel de bine.

Totuși, colaborarea îndelungată cu Andrei Bursucu i-a schimbat complet percepția. Împreună au reușit să creeze o emisiune de succes, demonstrând că Teo Trandafir are talentul de a forma echipe de excepție.

„În momentul în care m-am despărțit de Mircea, pentru mine a fost tragedia vieții, a fost una dintre marile traume ale vieții mele, nu mi-am revenit foarte mult timp. Și acum mi se pare oribil. Am depășit-o. M-am trezit făcând emisiune singură, am făcut-o și pe asta, nicio problemă. Ani de-a rândul, n-am avut nevoie de nimic. După care m-am trezit cu Bursucu, care a fost pentru mine o prezență atât de proaspătă și de reconfortantă, încât și în momentele în care mă scotea din minți, tot îl iubeam. Și pe Mircea la fel, și ei pe mine, că și eu îi scoteam din pepeni pe ei, de-a lungul atâtor ani. N-ai cum să nu enervezi pe cineva până la moarte. Dacă tot ne iubim, nu mai bine ne spunem?! „Bă, te iubesc, dar ai fost de porc’, a spus prezentatoarea TV pentru cancan.ro.

Teo spune că totul a fost ca un divorț

Teo Trandafir a comparat despărțirea profesională de Mircea Badea cu un divorț.

„Mircea pentru mine a fost primul partener și singurul, de altminteri, pe care l-am văzut în fiecare zi de la ora 5 dimineața. Îți vine să plângi de oboseală, nu îți arde de nimic. Și vine ăla de lângă tine, prostul tău, stai unul într-altul, ca puii, și aștepți să înceapă emisiunea. La un moment dat, ne-a prins o emisiune, am auzit genericul și noi eram afară. El a zis „dacă tu ești aici și eu sunt aici, atunci cine e acolo?’. Atât de multe aveam să ne spunem. Când n-am mai avut cu cine și mi-am dat seama că nu voi mai găsi pe cineva cu care să îmi vorbesc sufletul, am realizat că îmi va fi foarte greu. E ca un divorț’, a adăugat ea.

Teo Trandafir și Mircea Badea au format o echipă de succes, iar despărțirea profesională a fost un șoc pentru toată lumea.

Adauga un comentariu