Actualitate

Ce studii are Diana Bulimar de la America Express. Fosta gimnastă s-a împărțit mereu între antrenamente și școală

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce studii are Diana Bulimar de la America Express. Fosta gimnastă s-a împărțit mereu între antrenamente și școală
Diana Bulimar participă la America Express alături de fosta colegă Larisa Iordache

Nu multă lume știe ce studii are Diana Bulimar, cea care face echipă la America Express, cu fosta colegă de lot Larisa Iordache. Fosta gimnastă de aur a României s-a împărțit mereu între antrenamentele la gimnastică și școală. Astfel, Diana Bulimar a performat în ambele direcții, în ceea ce privește educația fiind licențiată a Facultății de Sport.

Diana Bulimar i-a uimit pe toți în momentul în care a apărut prima dată pe sticlă. Mulți s-au întrebat ce studii are concurenta de la America Express 2023, deoarece se știe că s-a împărțit mereu între antrenamente și școală. Iată ce diplomă a primit fosta gimnastă.

Ce studii are Diana Bulimar de la America Express

Colega de echipă a Larisei Iordache a atras atenția multora în momentul în care a participat la Exatlon România, în 2017, loc în care a învățat să își depășească limitele. Chiar dacă s-a axat foarte mult pe latura sportivă, nu a neglijat niciodată școala, devenind din ce în ce mai bună.

În 2017, înainte de a participa la Exatlon, fosta gimnastă a reușit să își obțină diploma de licență, în urma unui examen pe care l-a susținut. După cum se știe, Diana a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității bucureștene. Acolo, sportiva a studiat programul „Sport și performanță motrică”, cu ajutorul căruia a devenit antrenoare de gimnastică, așa cum și-ar fi dorit.

În ceea ce privește studiile liceale, fosta gimnastă a terminat cu succes Colegiul Național Sportiv Cetatea Deva, susținând examenul de Bacalaureat în 2014. Concurenta de la America Express a reușit să obțină la limba română nota 6,2, la istorie 7,65 și la geografie 8,85. Media finală, cu ajutorul căreia a și intrat la facultatea din București a fost de 7,56.

Diana Bulimar, fosta gimnastă de aur a României

Pe lângă rezultatele bune pe care le-a avut la învățătură, Diana Bulimar a reușit să facă performanță la Jocurile Olimpice și la Campionatele Mondiale. Astfel, românca a reușit să aducă acasă o medalie de bronz și două de aur de la Jocurile Olimpice și una de argint și una de bronz de la Campionatele Mondiale.

Diana Bulimar este una dintre gimnastele cu care România s-a mândrit la Campionatele Europene, Mondiale și la Jocurile Olimpice. Fostă campioană europeană, dar și medaliată cu bronz la Olimpiada de la Londra din 2012, Didi, așa cum îi spun prietenii, a renunțat de câțiva ani la sportul de performanță.

În momentul de față le împărtășește copiilor din experiențele ei și speră ca într-o zi să ajungă un antrenor desăvârșit. Diana Bulimar consideră că un sportiv de performanță nu se poate pensiona după încheierea activității sportive, ci trebuie să muncească în continuare.

Adauga un comentariu