Cultural

Ce ținută a purtat Raluca Pastramă la nuntă? Fosta soție a lui Pepe s-a căsătorit în mare secret

Publicat: 13 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce ținută a purtat Raluca Pastramă la nuntă Fosta soție a lui Pepe s-a căsătorit în mare secret
Raluca Pastrama s-a casatorit in acest weekend

Sâmbătă, Raluca Pastramă s-a pozat alături de partenerul ei de viață și fetițele sale, iar imaginile au făcut furori pe internet. Toată lumea a crezut că au fost invitați la un eveniment, dar a fost vorba chiar despre cununia lor. Raluca Pastramă și Ibrahim, partenerul ei de viață cu care urmează să aibă o fetiță cât de curând, s-au cununat ieri în mare secret.

Fosta soție a lui Pepe nu a dat nimic de bănuit, dar cea care a dat-o de gol a fost Gabriela Firea, invitată la petrecea lor de cununie.

Ce ținută a purtat Raluca Pastramă la nuntă

Raluca Pastramă mai are puțin până când va aduce pe lume cea de-a treia fetiță, iar cei doi au decis că este momentul să se și cunune.

Fosta soție a lui Pepe nu s-a sfiit să posteze poze de la petrecea de cununie, dar nu a dat de bănuit că este vorba despre un așa eveniment important din viața lor. Printre invitați s-a numărat și Gabriela Firea, iar aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, dezvăluind astfel marele secret.

După ce a trecut printr-un divorț cu Pepe, Raluca Pastramă pare mai fericită ca niciodată acum. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim, bărbatul care a făcut-o mamă pentru a treia oară.

Pentru că dragostea plutește în aer, cei doi au decis că este momentul să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Raluca a postat poze de la petrecerea de cununie, dar nimeni nu a știu despre ce este vorba, până când Gabriela Firea le-a urat căsnicie frumoasă pe rețelele de socializare.

Fosta soție a lui Pepe a radiat de fericire și a fost extrem de frumoasă în rochia ei albă care îi scotea burtica de gravidă în evidență exact atât cât trebuie.

“Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!’’, este mesajul transmis de Gabriela Firea pe rețelele de socializare.

Raluca Pastramă este din nou gravidă

Raluca Pastramă este însărcinată și nu mai este mult până când le va aduce Rosei și Mariei, fiicele pe care le are cu Pepe, o surioară sau un frățior! Așadar, Raluca Pastramă chiar a confirmat că este gravidă, însă nu a intrat în prea multe detalii.

“Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă.

Adauga un comentariu