WoW!

Cea mai bună mască de păr cu ingrediente naturale: Așa obții un păr sănătos și strălucitor!

Publicat: 25 nov. 2021
Cea mai bună mască de păr cu ingrediente naturale Așa obții un păr sănătos și strălucitor
Cu doar câteva ingrediente simple veți obține o mască prețioasă, cu multiple beneficii asupra părului.

Pentru că nu toată lumea își permite să meargă periodic la coafor pentru tratamente scumpe, în acest articol îți vom arăta cum să prepari cea mai bună mască de păr. Conține doar ingredinte naturale, pe care, cu siguranță, le ai deja în casă.

Este adevărat că tratamentele realizate la coafor sunt eficiente și oferă rezultate remarcabile, însă costă destul de mult. Nu este nicio problemă, dacă nu vreți să vă cheltuiți banii în acest scop, fiindcă natura vă vine în ajutor. Cu doar câteva ingrediente simple veți obține o mască prețioasă, cu multiple beneficii asupra părului. Nu doar că vă veți bucura de o podoabă capilară bogată, ci va fi și strălucitoare. În plus, veți economisi foarte mulți bani.

femeie cu părul ud
Măștile făcute în casă sunt o alegere excelentă pentru un păr frumos.

Cea mai bună mască naturală de păr

Un păr îngrijit este un păr sănătos. Chiar dacă folosiți produse din comerț, substanțele chimice conținute de acestea ajung să vă afecteze părul, în timp. De aceea, nimic nu este mai benefic pentru păr decât banalul gălbenuș de ou.

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile foloseau gălbenuș de ou pentru frumusețe. Îl amestecau cu uleiuri de măsline, de ricin și chiar cu miere, pentru a avea un păr sănătos. Proteinele din ou întăresc podoaba capilară, hidratează părul uscat, mențin sănătatea structurii firului de păr, stimulează creșterea părului și regenerează.

Acum că ați aflat ce beneficii oferă gălbenușul de ou, vă vom explica, pas cu pas, cum să preparați o mască de păr. Amestecați un gălbenuș de ou sau două, în funcție de lungimea părului, cu o lingură de ulei de ricin, ulei de cocos sau ulei de măsline. Aplicați amestecul rezultat pe toată lungimea firului de păr, inclusiv pe scalp. Lasați-l să acționeze jumătate de oră sau chiar mai mult, după care clătiți părul cu apă călduță. Această mască face minuni pentru toate tipurile de păr, în special pentru părul uscat.

Aveți grijă să nu folosiți apă fierbinte, deoarece este prea agresivă pentru păr.

femeie care își pune ou în păr
Încă din cele mai vechi timpuri, femeile foloseau gălbenuș de ou pentru frumusețe.

Mască de păr cu ou și miere

Am stabilit că oul este un ingredient-minune în măștile pentru păr, dar împreună cu mierea este extraordinar. O mască de păr cu gălbenuș de ou și miere este potrivită pentru părut degradat, cu vârfuri despicate. Folosită săptămânal, părul își va recăpăta strălucirea și va fi mai sănătos.

Această mască se realizează dintr-un gălbenuș de ou și o lingură de miere. Amestecați cele două îngrediente și aplicați-le pe păr. Lăsați masca să acționeze 20-30 de minute, după care clătiți-o. Folosiți pentru spălare un șampon delicat și un balsam potrivit, iar tratamentul este gata. Părul se va simți mai moale și va fi mai ușor de descurcat.

Așadar, măștile naturale de păr sunt excelente, atunci când aveți un buget redus. Sunt eficiente și simplu de realizat. Cu doar câteva ingredinte, vă pregătiți o mască fără substanțe dăunătoare, din confortul propriei locuințe.

ou amestecat cu miere
Masca de păr cu gălbenuș de ou și miere este potrivită pentru părut degradat, cu vârfuri despicate.Adauga un comentariu