Cancan ultimă oră

Cea mai tare compunere! Ce a scris un elev despre vacanța de vară

Publicat: 12 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai tare compunere Ce a scris un elev despre vacanța de vară
Un elev a scris o compunere care a devenit virala intr-un timp foarte scurt

Începând cu data de 5 septembrie, unitățile de învățământ și-au redeschis porțile și i-au așteptat pe elevi cu brațele deschise. Ca în fiecare an, depinzând de clasa în care se află elevii, profesorii îi întreabă pe aceștia cum și-au petrecut vacanța de vară, ce activități au întreprins, unde au călătorit sau ce au descoperit nou. Cei mici sunt puși chiar să facă anumite compuneri despre modul în care și-au petrecut perioada vacanței.

Compunerea care a stârnit amuzament! Ce a scris un elev despre cum și-a petrecut vacanța de vară

O compunere, însă, s-a viralizat pe rețelele de socializare, recent. Întrebat de modul în care și-a petrecut vacanța de vară, un elev a scris o compunere care a reușit să stârnească amuzament. El susține că „nu este treaba nimănui” despre modul în care și-a petrecut vacanța de vară, iar dacă primește „nota patru pentru această compunere” este pregătit să o întâlnească pe profesoară în fața autorităților.

”Compunere – Cum mi-am petrecut vacanța de vară

Cum mi-am petrecut eu vacanța de vară nu este treaba nimănui. Este treaba mea personală, deoarece vara este timpul meu personal, eu nu sunt obligat să raportez nimănui despre el.

Trebuie să se respecte drepturile omului! Iar, dacă o să-mi dați nota patru pentru această compunere, doamna Mitrache, noi doi o să ne întâlnim la Curtea Europeană de Justiție. O să fiți chemată acolo cu citație prin poștiă. Ier eu oricum voi fi deja acolo cu alte treburi. Cu ce fel de treburi este, iarăși, treaba mea personală și nu privește pe nimeni”, este textul care a stârnit amuzament.

Cum s-au îmbrăcat vedetele mămici în prima zi de școală

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost împreună la deschiderea de an școlar, mai ales că fiica lor, Sofia Natalia, este boboc. S-au îmbrăcat toți trei în negru, iar Bianca a purtat un costum sport Fendi, pe care l-am găsit în magazinele online de lux cu 2000 de euro. La reducere!

Anca Serea, Adda, Simona Pătruleasa au preferat și ele pantaloni, însă au ales un model elegant, care s-a potrivit perfect cu pantofii stiletto.

„Clasa a V-a. A început o nouă etapă cu multe provocări! Baftă tuturor copiilor!”, spune Simona Pătruleasa, a cărei fiică, Ingrid, este o mică fashionistă.

Alina Laufer și Majda Aboulumosha au ales ținute mai sport, iar Anna Lesko, Gabriela Cristea și Andreea Perju au fost foarte feminine în rochiile lungi sau medii.

„Adam, sunt mândă de tine!”, a scris Anna Lesko, pe Instagram.

Adauga un comentariu