Sanatate

Ceaiuri bune pentru angina pectorală. Cum să ții sub control afecțiunile cardiace

Publicat: 28 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ceaiuri bune pentru angina pectorală. Cum să ții sub control afecțiunile cardiace
Angina pectorală se manifestă prin crize dureroase și înțepături puternice în zona inimii, respirație îngreunată, puls accelerat și bătăi neregulate ale inimii.

Multe persoane vor să afle cum pot pregăti ceaiuri bune pentru angina pectorală. Această afecțiune a inimii se întâlnește în număr tot mai mare, chiar și în rândul tinerilor. Angina pectorală este o problemă cardică, mai exact a musculaturii inimii, și este cauzată de astuparea sau îngustarea arterelor coronare. Criza poate dura de la câteva secunde până la câteva minute. Iată cum să ții sub control afecțiuile cardiace cu câteva remedii naturiste.

Ceaiuri bune pentru angina pectorală

Angina pectorală este o afecțiune cardiacă declanșată de astuparea arterelor coronare, astfel că o persoană cu această problemă de sănătate nu primește cantitatea de oxigen necesară. Angina pectorală se manifestă prin crize dureroase și înțepături puternice în zona inimii, respirație îngreunată, puls accelerat și bătăi neregulate ale inimii.

Crizele de angină pectorală pot fi însoție de atacuri de panică, de transpirații excesive și piuit în urechi. În cazul în care simptomele nu sunt puternice, iar medicul recomandă un tratament medicamentos însoțit de unul naturist, putem alege ceaiuri bune pentru angina pectorală. Există o listă de ceaiuri benefice în cazul perosoanelor care suferă de probleme cardiace, printre care și angina pectorală.

Primul ceai recomandat este cel de păducel, piciorul cocoșului, rostopască. Benefic este și ceaiul din talpa gâștii, mentă, coada racului, cimbrișor de câmp, roiniță și soc. La fel de bine putem să pregătim și un ceai de tei cu păducel, soc și valerinaă. Toate acestea sunt benefice în prevenirea sau tratarea anginei pectorale. Această afecțiune cardiacă trebuie ținută sub control și este necesară vizita la un medic specialist. Aceste ceaiuri naturiste se consumă la îndrumarea cardiologului.

Remedii naturiste pentru a ține sub control problemele cardiace

Tot mai multe persoane se plâng de faptul că suferă de probleme cardiace. Una dintre cele mai cunoscute afecțiuni este angina pectorală. Acasta poate fi ținută sub control cu ajutorul unor remedii din farmacia naturii.

Există plante care pot regla colesterolul, care au efecte vasodilatatoare, care ajută arterele să se dilate și care permit ca sângele să circule bine și plante cu afecte analgezice, care pot calma simptomele anginei pectorale.

Printre cele mai bune plante în cazul anginei pectorale este păducelul, anghinarea, ghimbirul, ceaiul verde, usturoiul, coada-șoriceulului, păducel, roiniță, talpa gâștei, cimbrișor, mentă, soc. Benefice sunt și sucurile naturale care întăresc mușchiul inimii. Pritre cele mai bune sucuri este cel de morcovi, sfeclă, țelină și spanac. Deși remediile naturiste sunt eficiente, mai întâi trebuie consultat un medic specialist  pentru a avea un diagnostic corect și a primi tratamentul corespunzător. Sunt și câteva alimente medicament precum măceşe, coacăze negre, dude negre, mure şi lămâi, un căpăcel de oţet de mere îndulcit cu miere de salcâm sau tei şi sucuri naturale.

Există multe ceaiuri bune pentru prevenirea anginei pectorale, însă aceste remedii naturiste se administrează la recomandarea unui medic specialist. Problemele cardiace se regăsesc la tot mai multe ppersoane, iar remediile naturiste suntt eficiente pentru a ține sub control această afecțiune. Angina pectorală poate fi ținută sub control cu un tratament medicamentos, dar și cu niște remedii naturiste la îndemâna oricui.

Adauga un comentariu