Titlurile zilei

Cel mai fashion criminal din Iași! În șlapi roz, în fața judecătorilor. După ce a ieșit din pușcărie, a ținut-o într-o petrecere continuă. Zilele trecute a împins la „mișto” o femeie pe stradă (EXCLUSIV)

Publicat: 10 iun. 2021
Constantin Fuștei, încătușat la Judecătoria Iași
Constantin Fuștei și polițiștii din cadrul Secției 3, la Judecătoria Iași

Un bărbat din Iași, recent eliberat pentru omor, a fost arestat după ce a agresat o femeie. Individul a ajuns în fața magistraților încălțat cu o pereche de șlapi roz. Pentru gestul său, judecătorii au decis să-l plaseze în arest pentru următoarele 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ceva ani în spatele gratiilor

Un individ care a fost eliberat recent din pușcărie după ce a omorât un om a ajuns din nou în fața judecătorilor. Constantin Fuștei a ajuns în atenția anchetatorilor după ce a împins o femeie în fața unei scări de bloc. Pe 31 mai, Fuștei se afla în zona blocului M1 din strada Romană și a împins o femeie care s-a dezechilibrat și căzut. Femeia are nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

„Polițiștii ieșeni au identificat o persoană în vârstă de 51 de ani bănuită de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestată pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Constantin Fuștei a fost eliberat, însă mai are de executat peste 1.000 de zile de închisoare. Dacă în urma verificărilor se va stabili că este vinovat de lovirea femeii, acesta se va întoarce probabil pentru câțiva ani în spatele gratiilor.

Tot mai multe dosare penale pentru lovire sau alte violențe, la Iași

În urmă cu câteva săptămâni, polițiștii ieșeni au demarat o serie de cercetări pentru lovire sau alte violențe în cazul conflictului care a izbucnit în cartierul Tătărași în noaptea de 21 spre 22 mai 2021. În dosarul instrumentat de polițiști sunt implicate mai multe persoane, printre care și un bărbat acuzat de lovire. Acesta din urmă ar fi lovit o femeie. Polițiștii ieșeni au reținut 4 persoane pentru 24 de ore, pentru tulburarea liniștii publice, lovire sau alte violențe.

„Polițiștii ieșeni fac cercetări într-un dosar penal de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 21 spre 22 mai 2021, un tânăr de 23 de ani ar fi lovit o femeie, iar, ulterior, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul public, împreună cu alți 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 44 și 54 de ani, toți din municipiul Iași, ar fi agresat fizic un alt bărbat, tulburând totodată ordinea și liniștea publică. Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei 4 bărbați au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, fiind duși în arest”, au spus polițiștii ieșeni.

Amintim că scandalul a avut loc pe strada Aurel Vlaicu, unde mai multe persoane au început să se certe. S-a solicitat intervenția Poliției. Agenții ajunși în zonă i-au culcat la pământ pe scandalagii, iar 4 dintre ei au fost duși la secție pentru audieri.

Comentarii
  • Cum mai ,,eliberat pentru omor” sau ,,eliberat dupa ce a omorat un om”?
    Tu esti pr@$t? Pentru lucrurile astea a fost eliberat ță£@ne? Da-ți f@c! F@k you!

  • Iartă-i doamne că nu știu ce spun(scriu) ziariștii ăstia de doi bani!! Vai de steau lor, niște analfabeți care se chinuie să scrie un articol, iar lumea (cei cu cap) nu înțeleg mai nimic.

Adauga un comentariu