BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cel mai interesant și de impact dialog pe zona Educaţiei, în Studioul BZI LIVE alături de managerii unora dintre cele mai importante colegii și licee din România! – FOTO

Publicat: 11 mai 2020

Marți, 12 mai 2020, începând cu ora 11.00 în Platoul BZI LIVE este programată o ediție specială, de impact, interes și utilitate pe zona educațională națională! Invitați speciali sau care vor interveni în direct sunt managerii unora dintre cele mai importante, performante și de tradiție unități de învățământ din România! Este vorba de profesorii Mihaela Gotcu – Colegiul Naţional Emil Racoviţa, Elena Calistru – Colegiul Naţional, Elvira Rotundu – Colegiul Naţional Costache Negruzzi și Adina Romanescu (director adjunct) – Liceul Teoretic de, Informatică Grigore Moisil, toate din orașul Iași!

Alături de valoroșii dascăli vor fi abordate o serie de elemente și de puncte fierbinți legate de activitatea educațională, în plină pandemie de COVID-19 la nivel de: activitate de predare, învățare, evaluare on-line, pregătirea etapelor esențiale ce țin de admiterea la clasa a V-a, Evaluarea Națională (EN) sau Bacalaureat. Pe de altă parte, cum au interacționat, care a fost atmosfera și comunicarea în comunitățile pe care le reprezintă, cum au trecut prin toate aceste săptămâni grele, ce transformări au avut loc. De asemenea, despre ce se va întâmpla, ce acțiuni vor lua în următoarea perioadă, ce proiecte au, dacă au avut loc mutații sau schimbări de paradigmă la nivel de sistem public educaţional, o serie de probleme de interes atât pentru elevi, părinți și profesori vor fi avute în vedere în această ediție BZI LIVE!

Cititorii nostri pot adresa întrebari în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu