Local

Cel mai slab ministru din istoria județului Iași. Deputatul Bogdan Cojocaru vrea un post călduț la București după alegerile parlamentare 2020

Publicat: 13 oct. 2020
Deputatul Bogdan Cojocaru, cel mai slab ministru din județul Iași, vrea să candideze la alegerile parlamentare 2020
Deputatul PSD Iași Bogdan Cojocaru

Organizația PSD Iași continuă să fie acaparată de persoane care nu au reprezentat nimic pentru locuitorii județului. După ce Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, caută să se refugieze în Parlamentul României, aghiotantul său principal pare că-i calcă pe urme. Deputatul Bogdan Cojocaru, fost ministru al Comunicațiilor, speră să prindă un nou mandat după alegerile parlamentare 2020

Filiala PSD Iași a ajuns sub controlul unor personaje care nu au reprezentat nimic pentru locuitorii județului. Este și cazul deputatului Bogdan Cojocaru, fost ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale. Acesta speră acum să prindă un nou mandat în Camera Deputaților, el fiind unul din apropiații lui Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași. Acesta din urmă a piedut lamentabil alegerile locale 2020, iar acum caută să se refugieze pe un loc în Parlamentul României. Alături de el este și Bogdan Cojocaru, unul dintre parlamentarii care nu s-au făcut remarcați cu nimic în acest mandat.

Mandat de 10 luni pentru cel mai slab ministru din județul Iași. Răsplata pentru slugărnicia la Maricel Popa

Bogdan Cojocaru a fost ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale vreme de 10 luni pe parcursul anului 2018. Acesta a fost apoi remaniat și trimis înapoi la Iași. Surse din mediul politic au arătat că porecla acestuia printre funcționari era „Bulă”, deputatul ieșean fiind total în afara funcției pe care o ocupa. Maricel Popa, fostul președinte al Consiliului Județean Iași, l-a ajutat să-și treacă în CV funcția de ministru, iar acum Bogdan Cojocaru a intrat în echipa sa. În plus, Cojocaru a ajuns în Parlament după ce medicul Tudor Ciuhodaru a ajuns europarlamentar și a eliberat un loc pe listele PSD Iași. Acesta a devenit parlamentar la finalul lui iunie 2019, iar acum vrea să-și păstreze mandatul din Camera Deputaților.

Dezastru pe linie în Parlament. Proiecte lipsă pentru deputatul Bogdan Cojocaru

Culmea este faptul că fostul ministru a ajuns să dea lecții de politică oamenilor cu vechime în PSD Iași. Printr-un concurs de împrejurări a devenit șeful tineretului social- democrat, funcție pe care însă nu ar mai trebui să o ocupe. Bogdan Cojocaru are 37 de ani, iar această funcție de lider al TSD ar trebui ocupată până la vârsta de 35 de ani. Astfel de personaje nu mai au ce să caute în spațiul public și mai ales să ceară votul locuitorilor județului Iași.

În mandatul de un an și patru luni, cel mai slab ministru din județul Iași a avut doar 3 întrebări și interpelări pe diferite teme în plenul Camerei Deputaților. Doar o singură temă a vizat municipiul Iași, subiectul vizat fiind calitatea aerului din oraș. Maniera de lucru a acestuia pentru locuitorii județului Iași este mult prea slabă, iar pretențiile sale pentru un nou mandat ar trebui să dispară.

Bogdan Cojocaru, pus ilegal președinte executiv la PSD Iași de către Maricel Popa

Un alt fapt de semnalat în această situație este legat de faptul că Bogdan Cojocaru a ajuns președinte executiv la organizația municipală a PSD Iași fără a se respecta legea. Deputatul a fost pus pe această funcție de către Maricel Popa, cel mai slab președinte din istoria județului Iași. Culmea, pe funcția de președinte executiv al PSD municipiuL Iași se află Paul Boișteanu. Acesta nu a demisionat din funcția respectivă pentru ca altcineva să-i ia locul, deci numirea lui Bogadn Cojocaru a fost cât se poate de abuzivă. Bogdan Cojocaru a fost pus cu forța de Maricel Popa, în detrimentul întregii organizații municipale. La PSD Iași nu se mai ține cont de nimic, nu se respectă nici o regulă, iar gașca de la vârf face acum tot ce poate e frică să nu-și piardă mandatele. Fie că este vorba de Maricel Popa, Camelia Gavrilă, Cristian Stanciu, Mircea Manolache sau Bogdan Cojocaru, ilegalitățile au ajuns să curgă pe bandă rulantă în organizașia PSD Iași.

Alegerile parlamentare 2020, ținta sinecuriștilor din jurul lui Maricel Popa

Bogdan Cojocaru a fost pus de Maricel Popa pe postul de președinte executiv al organizației municipale PSD Iași. Cel mai slab ministru din județul Iași a fost pus și pe listele pentru Consiliul Local Iași la alegerile din 27 septembrie 2020, după ce organizația a fost acaparată tocmai de oamenii din jurul lui Maricel Popa. În aceste condiții, filiala s-a dus de râpă, iar scorul dezastruos obținut la alegerile locale stă mărturie asupra modului în care au lucrat cei din gașca fostului președinte al Consiliului Județean Iași.

Comentarii
  • Dar ce a pățit bulangiul de la Zinc ? Știi ce a pățit ? I-am demolat jumătate din terasă și acuși avem promisiuni ferme că va fi demolat întreg barul. Rămâi pe frecvență. URMEAZĂ DEMOLAREA DUPĂ INSTALAREA NOULUI CITY MANAGER AL IAȘULUI.

  • Avem informații sigure ca vom scapa de BEȚIVUL COPOULUI! La prima ieșire din casă SANDILĂULE va avea pusă de vecini pătura-n cap și direcția Spitalul de Candrii SIPOTE -IAZUL NOU! Ai grijă cadaolule ca va fi o RAZIE puternica prin COPOU și va saltă toate coardele fie masculine fie feminine!

  • Laicule, mare grijă că tu ești un amărât de consilier local, care de 15 ani înjuri un mare ofițier al celui mai important serviciu secret din lume. POATE ÎȚI IEI UN GLONȚ ÎN CAP HAHALERĂ ÎMPUȚITĂ !@

Adauga un comentariu