Actualitate

Cel puțin doi parlamentari PNL au semnat pentru demiterea lui Klaus Iohannis! Nu fac parte din grupul Ludovic Orban

Publicat: 02 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel puțin doi parlamentari PNL au semnat pentru demiterea lui Klaus Iohannis Nu fac parte din grupul Ludovic Orban
Klaus Iohannis vrea lămuriri urgente în cazul Dianei Șoșoacă

Cel puțin doi deputați PNL au semnat lista AUR pentru suspendarea din funcție a Președintelui Klaus Iohannis. Liberalii care susțin demersul sunt Daniel Gheorghe și Dumitru Flucuș. Cei doi nu se numără printre liberalii care s-au dezafiliat recent din grupul PNL. Pe de altă parte, Gheorghe și Flucuș l-au susținut pe Ludovic Orban pentru șefia PNL.

Partidul parlamentar AUR a anunțat luni că strânge semnături pentru a iniția suspendarea din funcție a șefului statului, urmată de un referendum pentru demitere.

George Simion, copreședintele AUR anunța cu doar o zi în urmă acest lucru:

Klaus Iohannis încearcă să scape de ceea ce este inevitabil. Acest turist ar trebui să ne părăsească. Mor oamenii în spitale, țin camioanele lui Gigi Becali în vamă. Le arde de-a joacă cu noi. Era clar că Nicolae Ciucă nu o să primească votul. Ce nu le era clar nu le era clar că vom ieși cu propunerea de demitere. PSD se lasă umiliți de Klasus Iohannis. Cel puțin 2 parlamentari PNL au semnat cererea de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Acum nu este doar PSD, este și echipa lui Ludovic Orban, mai sunt și alți parlamentari PNL, în afară de cei din echipa lui Orban.

 

Adauga un comentariu