Actualitate

Cele două femei din viața lui Gabi Bădălău s-au întâlnit la tribunal! Contre între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu

Publicat: 23 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele două femei din viața lui Gabi Bădălău s-au întâlnit la tribunal Contre între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu
Fosta soție și actuala iubită a lui Gabi Bădălău se războiesc în instanță

Cele două femei din viața lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, s-au întâlnit la tribunal pentru a-și rezolva problemele. Și aceasta deoarece acestea, în trecut, și-au aruncat cuvinte grele una la adresa celeilalte, s-au jignit și s-au amenințat. Astfel, Bianca Drăgușanu s-a simțit lezată așa că a apelat la ajutorul instanței și cere despăgubiri uriașe.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit astăzi la Tribunalul din Constanța. Cele două au stat față în față și au încercat, cu ajutorul oamenilor legii, să rezolve conflictul dintre ele. La ieșirea din sala de judecată niciuna dintre cele două dive nu a făcut declarații, însă avocatul Biancăi Drăgușanu a spus ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise.

Cele două femei din viața lui Gabi Bădălău s-au întâlnit la tribunal

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au pornit un război direct. De-a lungul timpului cele două au aruncat cuvinte grele una la adresa celeilalte, s-au jignit în repetate rânduri, s-au amenințat, iar în cele din urmă Bianca Drăgușanu a decis să ducă totul în fața instanței. Blondina a dat-o în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău pentru defăimare și îi cere daune uriașe.

În cadrul procesului intentat, cele două au avut prima înfățișare. La ieșirea din sala de judecată niciuna dintre cele două dive nu a vrut să facă declarații, însă avocatul Biancăi Drăgușanu a vorbit despre cum au decurs lucrurile. Claudia Pătrășcanu a încercat să se apere, spunând că nu a jignit-o niciodată pe Bianca Drăgușanu. De asemenea, s-a încercat împăcarea celor două părți, însă Claudia Pătrășcanu ar fi refuzat acest lucru.

„A menționat că nu a jignit-o cu nimic. Am fost surprinși, cred că am fost surprinși toți cu privire la acest aspect. Doamna președinte a insistat în sensul de a se împăca părțile. Doamna Drăgușanu a insistat că s-a încercat împăcarea de mai multe ori din partea dânsei, dar nu a avut niciun succes.

Nici astăzi nu am avut niciun succes în ceea ce privește această stingere a unui conflict în mod amiabil. Mijloacele de probe au fost înregistrările, precum și diverse materiale de presă publice, pe care le știe toată lumea”, a declarat avocata Biancăi Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu își face rău singură”

La intrarea în sala de judecată, Claudia Pătrășcanu a făcut câteva declarații. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a fost destul de acidă la adresa Biancăi Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe blondină că trăiește numai din conflicte și spune că de doi ani de zile Bianca Drăgușanu nu o scapă din vedere și o jignește ori de câte ori are ocazia. Mai mult, Claudia Pătrășcanu spune că iubita lui Gabi Bădălău vrea doar să obțină bani de la ea și nu o interesează nimic altceva.

„În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni și nimeni nu a avut un conflict cu mine. Înțelegeți? Niciodată în viața asta. Cum vă explicați acest conflict? Când această persoană are conflicte de când a apărut pe TV. Ba cu X, cu Y, cu Z, dacă răsfoiți, aflați. Cum s-a nimerit tocmai acum. Pe ei nu i-a dat în judecată… Ce vorbim aici? Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă.

Nu a jignit pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, am fost respectuoasă. De doi ani de zile, acest om, această ființă mă agasează verbal și pe mama, și copiii. Nu am dreptul la replică? Să le aducă (n.r. – probele), de asta suntem aici, să le aducă. Când ai un proces, probe sunt și vor fi… am avut probe de divorț atâtea. Ea vrea bani, nu face decât să-și facă rău singură”, a precizat Claudia Pătrășcanu.

Adauga un comentariu