Actualitate

Claudia Pătrășcanu, relație tensionată cu fosta soacră. Mama lui Gabi Bădălău ar fi jignit-o de față cu copiii

Publicat: 24 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu relație tensionată cu fosta soacră. Mama lui Gabi Bădălău ar fi jignit-o de față cu copiii
Claudia Pătrășcanu are o relație tensionată cu fosta soacră, mama lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a povestit recent că are o relație tensionată cu fosta soacră, mama lui Gabi Bădălău, care a jignit-o de mai multe ori. Artista s-a despărțit de tatăl copiilor ei în 2019, divorțul fiind finalizat în octombrie 2022. Claudia Pătrășcanu susține că Rodica Bădălău i-a făcut foarte multe probleme, vorbindu-i urât de față cu cei doi copii ai săi.

Claudia Pătrășcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău, tatăl celor doi copii ai săi. Despărțirea a fost cu scandal, iar între aceștia încă ar mai exista tensiuni. Recent, artista a susținut că și fosta ei soacră are un comportament neadecvat în fața copiiilor săi și a recunoscut că are o relație tensionată cu Rodica Bădălău. Astfel, vedeta a precizat că cei doi copii ai săi au auzit vorbe grele adresate de Rodica Bădălău către mama ei.

Claudia Pătrășcanu, relație tensionată cu fosta soacră, mama lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de Gabi Bădălău în 2019, după o căsnicie de patru ani. Au împreună doi băieți minunați, dar se pare că relația dintre cei doi foști parteneri continuă să fie tensionată. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a recunoscut că relația cu fosta soacră nu este deloc una bună. Artista a susținut că mama lui Gabi, Rodica Bădălău, a jignit-o în nenumărate rânduri și a auzit insulte din partea ei la adresa bunicii materne.

„Nu am să accept niciodată ca acești doi copii să asculte înjurături de la bunică, să vină și să plângă cel mic cum bunica a făcut-o pe mamăița, care m-a ajutat în creșterea lor. Au fost câteva înregistrări, cu dumneaei, cât și cu toți care înjurau ca la ușa cortului. Eu nu sunt genul, nu mă interesează.

Îți place să vorbești așa, îți ofer exact ce meriți. Eu sunt cea care le-am dăruit doi nepoți, nu mai avem treabă, dar să-i ascultați pe acești copii. Orice s-ar întâmpla în viață și oricâte ar spune de rău despre mine, eu vreau să vadă copiii”, a spus Claudia Pătrășcanu

„Am fost jignită de față cu copiii”

Deși relația cu fosta soacră este tensionată, conform spuselor Claudiei Pătrășcanu, artista nu le-a interzis copiilor săi să meargă în vizită la aceasta. Micuții ar fi văzut cum se comportă bunica lor paternă cu mama lor, iar de multe ori ar fi fost afectați de cele spuse de aceasta. Ba chiar, Claudia Pătrășcanu a declarat că a fost înjurată recent de mama lui Gabi Bădălău.

„Nu le-am interzis niciodată, le-am spus să meargă și văd cât de rău se vorbește despre mine. Nu o să fie bine, nu pentru mine. Nicholas a venit zilele trecute și a început să plângă când a văzut-o pe mama. Ne-a spus cum a fost jignită mama de către cealaltă bunică, asta doare. Eu am fost jignită de față cu copiii, acum două săptămâni, într-un hal în care în care nu m-a mai jignit nimeni. Eu am un tată mort de la 15 ani, eu încă trăiesc prin el”, a mai povestit Claudia Pătrășcanu.

Adauga un comentariu