Stiri si curiozitati

Cele mai bune filme de dragoste de văzut pe Netflix. Nu trebuie să le ratezi

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cele mai bune filme de dragoste de văzut pe Netflix. Nu trebuie să le ratezi
Nu de puține ori am vrut să vedem câteva filme de dragoste pe Netflix

Nu de puține ori am vrut să vedem câteva filme de dragoste pe Netflix împreună cu partenerul însă nu am știut ce să alegem, așa că ne-am lăsat păgubași. Astăzi vei descoperi un top al celor mai bune filme de văzut împreună cu partenerul pe Netflix.

Top 10 filme de dragoste pe Netflix

  1. Players

Players, sau Jocul Atracției în română, este o comedie peste nivelul mediu marca Netflix. Este jucată ok, cu dialoguri ok, feel good movie. De notat totuși că este o comedie licențioasă, așa că dacă vă știți sensibili la limbaj, să nu îi dați play.

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, și gașca lor. Deși le-a adus nenumărate aventuri de-o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc.

Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis – actorul din Lucifer), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracție, prietenie și iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să învețe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor. Acest film a avut premiera pe 14 februarie 2024.

  1. Love at first kiss

O comedie romantică nouă Netflix, despre un editor de cărți care poate vedea viitorul unei relații de dragoste încă de la primul sărut. Nu e o comedie care răstoarnă clișeele genului rom-com, dar este plăcută și nu chiar perfect previzibilă, așa că merge văzută seara după serviciu sau în weekend. E un film spaniol, cu actori talentați, dialoguri interesante și scene simpatice.

  1. Love at first sight

O comedie romantică mai plăcută decât ne așteptam. E în tiparele genului, dar un pic peste comediile romantice produse de compania de streaming on-line, mai ales datorită celor doi actori din rolurile principale și a pedigree-ului britanic – ne-a amintit pe alocuri de The Diary of Bridget Jones.

Actrița principală este Haley Lu Richardson, asistentă personală a personajului interpretat de Jennifer Coolidge în The White Lotus. O comedie romantică despre doi tineri care se întâlnesc pe un aeroport, fără prea mari șanse să se revadă vreodată… Cum ne spune Netflix: “Doi străini se apropie în timpului unui zbor spre Londra, dar soarta îi desparte. O reîntâlnire pare puțin probabilă, dar dragostea are căile ei de a sfida destinul.”

  1. Lady Chatterley’s Lover

În acest film este vorba despre povestea toridă de dragoste dintre Lady Chatterley și paznicul terenului de vânătoare de pe domeniul său o fac pe prima să rupă orice convenții sociale pentru a-și putea trăi viața alături de iubitul ei.

Clasicul roman de dragoste al lui D.H. Lawrence primește astfel o nouă adaptare, în care Lady Chatterley este interpretată de actrița britanică de 25 de ani Emma Corrin, pe care ați văzut-o în rolul lui Lady Diana în sezonul de anul trecut al The Crown.

  1. Spune-mi când…

O comedie romantică mexicană, fresh și simpatică în glume și situații, plus bine jucată. Un tânăr american de origini mexicane pleacă într-o călătorie de autodescoperire în Mexico City. Will o cunoaște aici pe Dani, o tânără actriță carismatică. Bineînțeles că Will se îndrăgostește de ea, dar lucrurile sunt mult mai complicate. El, introvertit, ea – extrovertită, el – fără experiență amoroasă, ea deja după o despărțire de marea iubire. Acesta e un film pe care să nu-l ocolești, mai ales într-o seară ploioasă de primăvară când nu poți sta la terasă.

  1. Cel mai cel

Vreți să vedeți o comedie romantică emoționantă și haioasă? Nu mai căutați, pentru că avem pentru voi o recomandare simpatică. Cel mai cel e o comedie despre o italiancă ciudățică, cu o boală genetică rară, care se hotărăște să țintească foarte sus în viața amoroasă. Tipul este mai mult decât hot, ea nu e o mare frumusețe, dar e extraordinar de carismatică și creativă. Veți zâmbi, râde, plânge – într-un cuvânt, e un feel-good movie, pe care să-l (re)vedeți oricând aveți timp.

  1. Anonimul venețian

O dramă italiană clasică, Anonimul veneţian este o scurtă şi ultimă întâlnire între doi oameni care au cunoscut, de tineri, marea dragoste unul în braţele celuilalt şi pe care viaţa, cu meandrele ei imprevizibile, i-a separat. Se regăsesc pentru o zi. O trăiesc cu intensitatea unei vieţi întregi.  Două firi pătimaşe, imprevizibile, prinse într-o iubire ca-n filme şi un final mai presus de o moarte la Veneţia.

Atlantique – un film de artă faimos

  1. Jurnalul unei studente în străinătate

Jurnalul unei studente în străinătate este o comedie romantică despre câțiva tineri care își caută drumul în viață, cu foarte multă voie bună, veselie și energie pozitivă de la cele două personaje principale: Barbara și Taila. Cele două pleacă din Brazilia ca studente ce stau în casele a două familii americane pentru a studia și a avea grijă de copiii familiilor.

Nu vă imaginați că e ceva capodoperă a cinema-ului, dar este o comedie romantică bună dacă ești în căutare de voie bună, zâmbete și interpretări decente.

  1. Atlantique

Atlantique este un film de artă și unul dintre cele mai frumoase și hipnotizante filme de dragoste văzute pe Netflix în ultimul timp. Deși acțiunea se petrece în sărăcăciosul și aridul Senegal. Este o poveste de dragoste în stilul Romeo și Julieta, dar și o poveste în care realismul social și elementele magice fac casă bună împreună. Cum spuneam, acţiunea se petrece în Senegal, într-o comunitate săracă de pe malul oceanului. Aici locuiește personajul central-tânăra care își pierde iubitul. Acesta dispare în mare, încercând să ajungă în Spania, pentru a-și câștiga existența. Chiar în perioada în care ea este obligată să devină soţia altui bărbat, fostul iubit înecat se întoarce sub forma unei fantome.

Atlantique este un debut regizoral, dar a luat unul dintre cele mai râvnite premii ale filmului, Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. În mod neașteptat poate, acest film bun se găsește pe Netflix! Așa că îl poți vedea oricând dacă ai abonament sau online pe alte site-uri.

  1. Toate acele locuri minunate

All the bright places este un film de dragoste în marcă proprie a Netflix, lansat în februarie 2020. Un film delicat și poetic despre dragostea dintre doi adolescenți. Ea, interpretată de talentata Elle Fanning, încearcă să depășească pierderea surorii. În timp ce el, colegul de liceu, Theodore, încearcă să o ajute. Chiar dacă e un film cu adolescenți, îi va emoționa și atinge pe romanticii de orice vârstă. Filmul este adaptarea romanului succes cu același nume.

Astfel, acum știi care sunt cele mai bune filme de dragoste care pot fi văzute pe Netflix.

Comentarii
Adauga un comentariu