Frumusete

Cele mai bune vitamine pentru sani sanatosi

Publicat: 31 oct. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai bune vitamine pentru sani sanatosi
7
Din pacate, Romania continua sa inregistreze o incidenta a mortalitatii si a morbiditatii prin cancer mai ridicata decat in alte tari ale Uniunii Europene. Se crede ca multe vitamine si minerale, joaca un rol semnificativ in mentinerea sanatatii tesutului mamar. O buna nutritie este cea mai buna masura preventiva, pe care poti sa o iei, iar o nutritie sanatoasa si suplimentele de vitamine, joaca de asemenea, un rol important in protejarea naturala a tesutului mamar, care se dovedesc mult mai eficiente decat folosirea lotiunilor de actualitate.
Vitamine naturale pentru sani
Vitaminele natuare pentru sani, pot ajuta nu doar la prevenirea cancerului la san, ci si la atenuarea durerilor de sani provocate de exemplu, de boala fibrochistica mamara. In plus, unele vitamine pot ajuta la diminuarea discomfortului la nivelul sanilor, asociat cu sindromul premenstrual si cu menopauza. Unele femei folosesc vitamine naturale, pentru tonifierea sanilor, fara a ajunge la operatii estetice.

Ce trebuie sa faca o femeie pentru a avea sani atragatori, fermi, ridicati

Trucuri pentru a avea sani mai voluminosi
 

Un trio de vitamine inteligente, pentru sani
Antioxidantii: Vitamina C, vitamina E si beta-carotenul (vitamina A) sunt cunoscute ca fiind, unele dintre cele mai bune solutii pentru a avea sani sanatosi. Partea cea mai buna, este ca ele sunt disponibile intr-o arie larga de alimente, pe care le consumi, in fiecare zi. Avand o dieta sanatoasa, bazata pe fructe si legume proaspete, bogate in antioxidanti naturali, iti protejezi si iti hranesti sanii, de la interior spre exterior.
Vitamina C
Vitamina C este un antioxidant, despre care se crede ca alinga celulele canceroase, dar care joaca, de asemene, un rol de prevenire a bolii fibrochistice mamare. Mai mult decat atat, consumul de vitamina C, promoveaza o piele sanatoasa, o circulatie si o productie de colagen mai buna, colagenul fiind un component esential pentru mentinerea fermitatii pielii si a ligamentelor. Surse naturale de vitamina C, se gasesc multe dintre fructe si legume.
Beta-caroten-ul/Vitamina A
Numeroase studii, indica importanta vitaminei A in prevenirea cancerului la san si a bolii fibrochistice mamare. Beta-caronet-ul este foarte eficient, pentru femeile care sunt predispuse aparitiei cancerului la san. Antioxidantul combinat cu vitamina C si cu vitamina E creaza o combinatie sinergica. Beta-caroten-ul se gaseste in legumele si fructele cu coja de culoare aprinsa.
Vitamina E
Vitamina E, este un stimulent puternic pentru functia imunitara, si lupta impotriva aparitiei celulelor canceroase, prin distrugerea radicalilor liberi. Se crede de asemenea ca asista la ameliorarea simptomelor sindromului premenstrual si a bolii fibrochistice mamare, prin atenuarea durerii si sensibilitatii cauzate de producerea excesiva de prolactina. Mai mult, vitamina E poate juca un rol special, in reglarea echilibrului dintre esterogen si progesteron, care, ajuta de asemenea la reducerea chisturilor mamare. Surse importante de vitamina E sunt considerate, verdeturile, precum si nucile.
Alte vitamine si minerale, benefice pentru sanatatea sanilor
– Vitamina B6 – imbunatateste functionarea sistemului imunitar si protejeaza celulele ADN-ului
– Acidul folic – este esential la cresterea de tesut mamar nou si amelioreaza simptomele chisturilor mamare.
 – Iodul – deficitul de iod creste nivelul de esterogen, care duce la cancerul la san.
– Indol-3-carbinol – dezactiveaza enzimele care produc cancerul la san si distruge radicalii liberi.
– Zincul – promoveaza cresterea de tesut mamar nou
– Resveratrol – este un antioxidant, care se gaseste in vinul rosu, struguri, arahide si dude, despre care se spune ca descurajeaza aparitia cancerului la san.
Alte modalitati de a mentine sanii sanatosi
Impreuna cu vitaminele, este importanta cresterea circulatiei fluxului limfatic, in corp. Urmatoarele obiceiuri vor accelera procesul de detoxifiere si vor imbunatati sintetizarea vitaminelor:
– consumul suficient de apa
– auto-masajul sanilor
– dormitul fara sutien
– purtarea sutienul cat mai rar cu putinta
– purtarea hainelor largi
– exercitiile fizice regulate
– mentinerea unei greutati sanatoase
– folosirea terapiei pe baza de aburi sau a saunei
Mancatul nutritional, consumul de suplimente de vitamine si un stil de viata sanatos, sunt toate actiuni pozitive, care duc mentinerea sanatatii generale si care pot, de asemenea, preveni bolile la sani. Este importanta combinarea unui plan solid pentru sanatate, cu un doctor calificat, pentru a efectua controale regulate si examinarea adecvata a sanilor.
Adauga un comentariu