WoW!

Cele mai sincere zodii din horoscop

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai sincere zodii din horoscop
Time Grid

Fiecare zodie are anumite trăsături de caracter specifice. Astfel, unele semne astrologice sunt mai predispuse la a masca adevărul, în vreme ce altele au tendinţa de a spune mereu lucrurilor pe nume.

Află care sunt cele mai sincere şi cele mai sincere zodii, ca să ştii cu cine trebuie să fii mai atentă pe viitor!

Cele mai sincere zodii sunt acelea ale căror nativi sunt persoane pragmatice, cu stimă de sine destul de mare şi cărora nu le place să îşi complice viaţa foarte mult. Chiar dacă spun de cele mai multe ori adevărul, ceea ce lipseşte adesea la aceste zodii este tactul, ceea ce înseamnă că nu întotdeauna sunt apreciate pentru sinceritate.

Săgetător

Cel mai sincer semn al zodiacului este considerat a fi Săgetătorul. Nativul este ghidat în viaţa de moralitate şi întotdeauna cauta adevărul din spatele oricărei situaţii. Drept urmare, pentru că nu suporta ascunzişurile, el va spune adevărul verde în faţă, indiferent cât de dureros este. Adesea afişează o lipsă de tact emblematica şi nu se poate spune că atrage mereu simpatia celor din jur. Ceea ce îl salvează pe Săgetător sunt firea deschisă, optimismul şi simţul umorului.

Capricorn

Capricornul se respectă pe sine destul de mult încât să nu recurgă la manipulare sau minciună. Ca zodie de pământ, acesta este stabil şi ferm şi ştie exact ce vrea. Pentru Capricorn, minciuna nu îşi are rostul, deoarece i se pare trivială. Persoanele care mint în jurul nativului vor fi rapid excluse din viaţa lui, pentru că nu se ridică la standardele înalte pe care le are din punct de vedere social.

Taur

Taurul are o gândire tradiţionalistă şi alege siguranţă în detrimentul senzaţiilor tari. Pentru că nu se simte bine pe un teren nesigur, al minciunilor, sinceritatea este una din calităţile acestei zodii, considerată a fi cea mai stabilă şi mai loială. Într-o relaţie, singura situaţie în care poate ajunge Taurul să înşele este dacă este sigur că a fost înşelat la rândul lui.

Berbec

Berbecul are adesea impresia că le ştie pe toate şi că ceilalţi ar trebui să îi urmeze întocmai sfaturile. Din acest motiv, el nu considera că are nevoie să mintă. Dimpotrivă, ca şi în cazul Săgetătorului, el poate fi chiar brutal în exprimarea adevărului. Pentru că este orientat către pragmatism, Berbecul nu are multe faţete pe care să le descoperi, ceea ce îl face un prieten şi un partener foarte bun.

Vărsător

Vărsătorii sunt oameni deschişi la minte, care se accepta aşa cum sunt şi nu au nevoie de aparenţe. Tot ceea ce doresc este să fie ei înşişi şi, de aceea, întotdeauna spun adevărul. Cine îi acceptă, este binevenit în viaţa lor, iar cine nu, poate să plece fără ca Vărsătorul să îi poarte pică sau să se simtă rănit. Nativul nu îşi doreşte să se conformeze normelor sociale, deci nu va face sau zice altceva decât simte.

Fecioară

Fecioara este recunoscută ca fiind printre cele mai sincere zodii, iar francheţea cu care spune lucrurilor pe nume a devenit emblematica. Cu un simţ critic foarte dezvoltat şi destulă încredere în sine încât să nu se ascundă după deget, ea va pune totul pe masa fără ezitare. Sigur, de multe ori, poate fi atât de directă, încât cei din jur nu se simt confortabil în prezenţa acestei zodii. Totuşi, pragmatismul şi sinceritatea sunt două calităţi care fac din Fecioară o prietenă excelentă şi o parteneră de nădejde.

Acum că ai aflat care sunt cele mai mincinoase şi cele mai sincere zodii, este cazul să te pui în gardă, însă întotdeauna trebuie să îţi bazezi suspiciunile şi pe mici gesturi care trădează lipsa sincerităţii. Învaţă de aici cum să îţi dai când cineva te minte, prin limbajul corporal!

Adauga un comentariu