Cancan ultimă oră

Celebra dietă a cântăreței Beyonce. Cum a slăbit artista 30 de kilograme în 30 de zile

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celebra dietă a cântăreței Beyonce. Cum a slăbit artista 30 de kilograme în 30 de zile
Beyonce, a reușit să slăbească 30 de kilograme

Celebra cântăreață, în vârstă de 39 de ani, Beyonce, a reușit să slăbească 30 de kilograme în numai 30 de zile. Beyonce a fost mereu cunoscută pentru formele ei, dar a reușit să uimească pe toată lumea reușind să slăbească 30 de kilograme în doar o lună.

Cântăreața a vorbit despre acest subiect, recunoscând că a fost vorba despre un regim destul de drastic. Diva a fost nevoită să renunțe la carbohidrați, alcool, zahăr, carne, produse lactate și pește.

Noile forme cu care se laudă cântăreața se datorează unui aport limitat de kilojoule și unor provocări vegane. Dieta extrem de strictă a fost limitată la 3.556 kilojoule, cântâreața având șase mese mici pe zi, fără carbohidrați.

Celebra dietă a cântăreței Beyonce: Dieta săracă în calorii

Beyonce a recunoscut că pe perioada cât a ținut dietă s-a luptat cu foamea.

„Îmi era foame! Mie îmi plăcea să mănânc, dar trebuia să slăbesc repede. Am avut o dietă foarte săracă în calorii. Nu am mâncat carnea roșie și am mâncat mult pește. Am scos de tot pastele, iar în loc de orez, am mâncat quinoa. Mereu am laut micul dejun. Am mâncat doar albușuri de ouă, un smoothie de legume sau cereale integrale cu lapte cu conținut scăzut de grăsimi. Pentru mesele de prânz și cină am ales să mănânc mult pește și legume. Foarte important a fost în această perioadă de dietă hidratarea”, s-a destăinuit Beyonce.

Chiar dacă a fost extrem de încântată de modul spectaculos în care a slăbit, Beyonce a recunoscut că nu ar mai vrea să repete niciodată această experiență experiența.

Ce băutură „minune“ a folosit în dietă

În dieta pe care a ținut-o Beyonce, pe lângă alimentația sănătoasă a apelat și la o băutură „minune“, pe care oricine și-o poate face foarte ușor în casă.

Iată de ce ingrediente a fosloit Beyonce:

  • 3 litri de apă
  • o cană de suc de lămâie
  • o cană de sirop de arțar sau de melasă
  • o linguriță de piper cayenne

Ingredientele au fost amestecate bine, iar băutura rezultată a fost consumată între 8 și 12 pahare pe zi.

Dieta, condimentată cu exerciții fizice

Pentru a ajunge la performanța de a slăbi 30 de kilograme în 30 de zile, regina R&B a apelat și la un complex de exerciții fizice. Aceasta a crescut sesiunile de alergare și dans. În plus, a lucrat mult și în sala de forță. Tehnica aplicată de Beyonce a presupus folosirea articulațiilor în antrenamente, cum ar fi umerii, șoldurile, coatele și genunchii.

„Totul ține de mintea ta și de dorința de a-ți impune să faci ceva pentru a-ți atinge scopul propus. Am lucrat mult la sală, dar rezultatele se văd, iar satisfacția este mult mai mare când știi cât de mult ai muncit pentru a aajunge al aceste rezultate“, a mai spus vedeta.

Rezultatele extraordinare obținute de Beyonce în urma dietei ținute au avut un efect otivațional pentru multe fane de ale cântăreței care au început să țină și ele această dietă. Nu puține au fost cele care i-au mulțumit vedetei, pe rețelele de socializare, pentru faptul că a făcut publică diet ape care ea a ținut-o.

Adauga un comentariu