Cancan

Celebrul actor Bebe Cotimanis are un trecut amoros controversat. ,,La mine în casă circulau multe femei…”

Publicat: 27 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celebrul actor Bebe Cotimanis are un trecut amoros controversat. La mine în casă circulau multe femei
Bebe Cotimanis are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de actuala iubită, Iulia Dumitru.

Celebrul actor Bebe Cotimanis are un trecut amoros controversat. Artistul a trecut prin două căsnicii eșuate și a părăsit-o pe a doua soție pentru actuala iubită. Bebe Cotimanis și-a părăsit fosta parteneră de viață pentru Iulia Dumitru, colega lui de breaslă care i-a cucerit inima, dar cu care nu vrea să se căsătorească. Iată ce spune îndrăgitul artist despre relațiile sale de dragoste tumultuoase.

Celebrul actor Bebe Cotimanis are un trecut amoros controversat

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Artistul a jucat în numeroase filme de succes, iar în prezent cucerește publicul cu personajele sale pe care le interpretează. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor cu energia sa debordantă și glumele savuroase.

Dincolo de celebritate, Bebe Cotimanis ascunde o poveste de viață demnă de ecranizare. Artistul s-a iubit cu mai multe femei celebre, a trecut prin două căsnicii eșuate și are doi copii din mariajele care s-au încheiat în mare secret. Actorul și-a părăsit fosta soție pentru actuala iubită, Iulia Dumitru, cu care nu vrea să mai ajungă în fața altarului. Artistul a devăluit că este o persoană dificilă în viața de cuplu și se descrie ca fiind un bărbat impulsiv. Acesta a recunoscut că a fost un cuceritor încă din vremea adolescenței.

„Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine. Prietenii și familia au ajuns să mă cunoască. (…) „La 14 ani am plecat puțin de acasă, vreo câteva zile. Mama m-ar fi primit și dacă aș fi lipsit până acum. Sunt parte din mama. Ea nu mai e acum. (…) La mine în casă circulau multe femei, dar eu eram un simplu copil, ușor obsedat de frumusețea femeilor care veneau la mama.”, a declarat aceasta.

O altă actriță celebră care are un trecut amoros tumultuos este Lia Bugnar. Aceasta a trecut printr-un mariaj eșuat și s-a despărțit recent de iubitul ei, regizorul Anghel Damian, cu care forma un cuplu de mulți ani. Altfel stau lucrurile când vine vorba de actorul Mihai Rait. Acesta se declară un bărbat împlinit la vârsta sa și are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție. Artistul se bucură din plin de rolul de tată și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Ce spune artistul despre actuala iubită

La vârsta de 67 de ani, Bebe Cotimanis are o carieră impresionantă și este extrem de apreciat de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Acesta se declară un bărbat împlinit și pe plan amoros și are doar cuvinte de laudă pentru actuala parteneră de viață, actrița Iulia Dumitru. Deși formează un cuplu de ceva timp, cei doi nu au planuri de căsătorie. Actorul și iubita sa se susțin în carieră și se declară împliniți pe plan personal.

„Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine.”, a declarat actorul.

La rândul ei, Iulia Dumitru are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață și se consideră o femeie norocoasă. Actrița a recunoscut că relația lor a început timid, însă ulterior și-au dat seama că îi leagă o iubire puternică.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început.”, a declarat aceasta.

Bebe Cotimanis are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de actuala iubită, Iulia Dumitru. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă. Celebrul actor își asumă trecutul amoros controversat și se bucură din plin de viață.

Adauga un comentariu