Prima pagină » Cancan » Celine Dion a participat la o ședință foto senzațională. În ce ipostaze a fost surprinsă artista

Celine Dion a participat la o ședință foto senzațională. În ce ipostaze a fost surprinsă artista

23 apr. 2024, 15:09,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Celine Dion a participat la o ședință foto senzațională, apărând pe coperta prestigioasei reviste Vogue. Este primul astfel de eveniment la care ia parte artista după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă în 2022. Celin Dion este conștientă că afecțiunea de care suferă nu poate fi tratată, însă încă mai speră la într-un miracol.

Ce apariție senzațională! După o lungă perioadă de absență cauzată de problemele grave de sănătate cu care se confruntă, Celine Dion revine în forță direct pe coperta prestigioasei Vogue France, pentru numărul de mai, potrivit Unica.ro.

Celine Dion suferă de o boală fără leac

În vârstă de 56 de ani, artista a fost diagnosticată în 2022 cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune ereditară rară ce se caracterizează prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. Din păcate, nu există tratament pentru această boală, dar sunt anumite proceduri medicale ce pot ameliora simpromele, contribuind la încetinirea progresiei bolii. Afecțiunea este foarte dureroasă și limitează mobilitatea corpului.

„Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe, de aceea nu mai poate performa. Echipa ei medicală o monitorizează atent. Nu se poate deplasa, are dureri foarte mari care îi paralizează picioarele. E foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. Simptomele sunt îngrozitoare, mai rele decât se aștepata toată lumea. Ea locuiește acum într-o casă nouă, construită special pentru ea. Celine și-a dorit să fie cât mai aproape de școlile copiilor”, a spus Claudette, o membră a familiei artistei.

Celine Dion, ședință foto surprinzătoare

Celine Dion a apărut pe coperta ediției de mai revistei Vogue France într-o ipostază provocatoare, într-o cămașă descheiată, pe sub care nu a mai purtat nimc altceva și o pereche de pantaloni scurți albi.

„Sunt onorată să fac o ședință foto pentru Vogue Franța. Sunt foarte mândră că, la 55 de ani, mi s-a cerut să-mi dezvălui frumusețea. Dar ce este frumusețea? Frumusețea ești tu, sunt eu, este ceea ce este în interior, sunt visele noastre, este astăzi.

Astăzi, sunt o femeie care se simte puternică și pozitivă în ceea ce privește viitorul. Încă o nouă zi”, a declarat artista pentru celebra revistă.

Cum decurge viața artistei în lupta cu boala

Într-un interviu emoționant apărut în publicație, Celine Dion a vorbit despre starea sa de sănătate și despre încercările la care a fost supusă. Întrebată cum se simte acum, cântăreața a spus:

„Răspunsul este simplu. Dar este multă muncă la mijloc. O iau ușor în fiecare zi.”

Artista a explicat apoi că nu a învins boala și că nu o va putea face niciodată, dar încă mai speră ca „un miracol” să se întâmple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *