Titlurile zilei

Chefuri până la răsărit, în mai multe zone din județ, după alegeri. Primarii au fost cărați în brațe, prin comune, de către votanți – FOTO/VIDEO

Publicat: 11 iun. 2024
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Chefuri până la răsărit în mai multe zone din județ după alegeri. Primarii au fost cărați în brațe prin comune de către votanți - FOTOVIDEO
A fost noapte albă în mai multe comune din județ

S-a chefuit până în zori în mai comune din Iași, unde s-au schimbat primarii după alegeri. Oamenii s-au adunat pentru a întâmpina noii edili

În seara de duminică, 9 iunie, după ce voturile au fost numărate și au apărut primele rezultate, prin comunele din județul Iași, oamenii au ieșit în stradă pentru a se bucura alături de primari. La Cozmești, a venit fanfara, în Răducăneni, oamenii l-au purtat pe brațe pe noul primar, iar la Mogoșești, candidatul ales a fost aruncat în aer de oameni.

Chefuri între primari și votanți, după alegeri

În comuna Răducăneni, a fost nebunie pe străzi. Zeci de oameni l-au așteptat pe noul primar de la PSD, Răducu Balint. Aceștia l-au luat pe sus și l-au cărat până la primărie, fiind escortați de o mașină de la poliție. Timp de opt ani, Viorel Ilie a condus comunitatea, însă oamenii au schimbat liderul pe 9 iunie.

„Și-au dorit mult schimbarea, iar acest lucru l-am văzut duminică seara. Nu știam nimic, pur și simplu, m-au așteptat în centrul comunei, iar de acolo m-au luat pe sus spre primărie, am rămas foarte surprins de modul în care m-au primit. De acum, avem de treabă patru ani, este foarte mult loc de dezvoltare în zona noastră și vreau să fac acest lucru”, a transmis Răducu Balint, primarul comunei Răducăneni.

La doar 15 km, situația a fost asemănătoare. După ora 22.00, oamenii din comuna Cozmești s-au adunat în centrul satului. Aceștia l-au luat în brațe pe noul primar. Atmosfera a fost întreținută și de fanfara din Cozmești, care a cântat toată noaptea. Mihai Habet, de la PNL, este la primul mandat. Fostul primar, Petrică Baltag, de la PSD, a condus comuna timp de opt ani.

„Își doresc, de mult timp, oamenii o schimbare și acum au avut ocazia. Sincer, nu mă așteptam să mă aștepte așa după rezultate. Erau adunați în centrul comunei înainte de ora 10, m-au luat pe sus, a venit și fanfara, a fost frumos. Eram foarte obosit, sâmbăta trecută am fost și la o nuntă, deci două nopți nu am dormit deloc. De acum, trebuie să îi răsplătesc pentru încrederea oferită”, a spus Mihai Habet, primarul comunei Cozmești.

Primarul din Mogoșești, aruncat pe sus

Și la Mogoșești candidatul de la PSD, Ionel Baraboi, a fost ales în locul Rodicăi Popa, de la PNL. Oamenii s-au adunat în centrul comunei, iar când l-au văzut pe noul edil, l-au luat în brațe și l-au aruncat în aer.

„Deși a fost destul de strâns scorul, oamenii și-au dorit altceva pentru comuna lor. Acest lucru s-a văzut și din faptul că m-au așteptat și m-au luat în brațe. Este timpul acum ca și comuna Mogoșești să iasă la lumină, deoarece am rămas în urmă cu multe lucruri”, a spus Ionel Baraboi, primarul comunei Mogoșești.

Primarii și votanții au chefuit până dimineață după alegeri, iar în unele localități au fost cărați în brațe.

Comentarii
 • La Mogosesti au ales violatorul satului. Ionel baraboi a inițiat un viol în grup cu ani în urma cu o minora, fata a rămas gravidă, testul ADN l-a indicat ca tata și a plătit ani de zile pensie alimentara pt Ana Maria Baraboi. Un nesimțit cu o moralitate îndoielnică, asta este Ionel baraboi. Este interesat de aflat cum a ajuns el maistru instructor la liceul de transporturi când a fost ani de zile un pârlit de fochist la școală întrun sat. Deja are nevasta și fecioru angajați în Primărie, urmează de acum încolo alte neamuri și prieteni.

 • Daca ar avea voie fiecare ales local sau central, la maxim 2 mandate fara revenire ulteriora in functie si ciudatii astia nu mai pot vota tot felul de corupti, de violatori asa cum zice unul in comentarii si tot felul de ciudati asemenea lor.
  A ajuns functia asta sa se predea din tata in fiu, parca e un mic regat la comune si nu numai.
  Rusine.

 • Niște pârliți puși în funcție de smecheri care îi vor controla din umbră. E foarte simplu, nimic mai mult! Fețele lor spun toată povestea 🤡

 • PSD si PNL peste tot , prostime de votanti de ti se face greata de inapoierea lor mintala, toata Moldova a auzit si votat de 33 de ani numai ciuma rosie si deareea galbena. Rad toate tarile Europei de poporul roman

 • Primarita de la Mogosesti in curand va pleca la copou ;la ca a furat si cati bani a dat pentru voturi.Lumea deja a inceput sa divulge sumele incasate.

 • La Mogosesti s-a dus o luptă mizerabilă în care se dorea ca doar Rodica Popa să fie denigrată cat se poate de mult dar să nu riposteze nimeni. Se pare ca au ieșit la lumină anumite lucruri din trecutul ,,alesului” cu bani.
  Lupta strânsă? La cat ați scris despre ea și despre cei care au susținut-o mai ca să vă ajungă din urmă? Îmi vine să rad.

 • Oamenii își pun multe speranțe în noua conducere la Cozmești și Răducăneni, probabil de asta au fost așteptați așa. Vedem peste 4 ani dacă au votat cum trebuie sau nu.

 • Alesii se bucura pentru ca viata lor se va schimba. SI conturile lor. Au motive.
  Nu inteleg insa de ce se bucura pulimea, alegatorii. Viata lor va ramane la fel de mizera. Niciodata in urma votului nu s-a schimbat viata alegatorului ci doar a alesului.
  E ca la fotbal: in timp ce fotbalistii se bucura pentru ca nu au castigat doar un meci ci si faima si prime grase, microbisti se bucura pe gratis. Incep sa cred ca ca e vorba de aceeasi masa de cretinei.

 • Da da , sa zica bodaproste violatoru Baraboi cu ce proiecte sunt depuse de primarita, sa le faca pe alea ca altele pa. In curand se va afla si numele violatorilor de la moosesti in frunte cu Baraboi. ai presa faceti public cazul violatorului ajuns primar. Atentie copiii de la Liceul de transporturi cu violatoru maistru vostru Baraboi

 • ,,Marii intelectuali” cu facultăți făcute la fără frecvență care stau de o viață într-o cutie de chibrituri și care au compus versuri și texte inumane pentru Rodica Popa, cu ce s-au ales? Poate cu câteva fructe și legume sortate la magazinul din stație. Lipitori și lingăi… Îmi este cu adevărat milă când le văd băiatul și nepoata. Nu au timp să se ocupe de ei ca se ocupă mereu de existența altora. N-au iubit niciodată satul ăla, doar au profitat. Ați scos tot ce ați avut mai urat în voi… De asta suportați lucruri urate!

 • ,,Marii intelectuali” nu au fost în capabili să facă o campanie curată, la vedere ci au stat ascunși în spatele unor conturi false și au aruncat cu noroi într-o femeie. Ieri au ieșit să-l felicite pe cel pentru care au ,,muncit”. Indivizi răi la suflet ce sunteți! Așa ați fost mereu.
  Dar unde ați fost toată campania dacă într-adevăr sunteți serioși? Doi perversi…

 • Și ăla care nu mai termină biserica începută de atâția ani avea mare treabă în campania electorală. Au dat oamenii atâția bani!!!! La vreo două zile după ce și-a îngropat nevasta tot alegerile îl preocupau. Ce treabă ai tu cu satul și cu oamenii lui??? Nici una!

 • Mogosestiul are primar un violator .
  , Ionel Baraboi a câștigat ajutat de nevasta-sa care este asistent social in primarie si face handicapați la comanda .
  Baraboi a făcut un viol cu o minora ,împreună cu mai mulți prieteni din același sat .În urma violului sa născut o fetita care-i poartă numele în urma ADN-lui . Mizerabil .

 • VAI ,ionel Baraboi cel cu violul în grup? Bai rataților va meritti soarta . Peste 4 ani tot la fel va găsim ,niste sarantoci. Blea ,nu v-ati deșteptat deloc.

 • Așa e. Și istoria a arătat ca nu și-au dorit niciodată un primar cu studii superioare. Orice au votat numai asta nu. Chiar își merită soarta.

 • Așa e. Și istoria a arătat ca nu și-au dorit niciodată un primar cu studii superioare. N-au dorit unul mai deștept ca ei. Orice au votat numai asta nu. Chiar își merită soarta.

 • Alesul Mogosestiului a violat o minora impreuna cu gasca de derbedei . Dar nasterea unei fetite în urma violului a creat o adevarata drama . Nu cred ca are moralitate ,iar votantii niste analfabeti betivi . Mare rușine!

 • Minunații votanți ai lui să-i spună ăluia care în mod normal nu are voie să se implice în campanii electorale, să termine de construit biserica. Au dat oamenii bani cu nemiluita pentru biserică. Ai dat de prosti în satul ăla, să stai tu prin restaurante, să stea fiică-ta prin vacanțe pe plaje însorite, ginerele ăla să tot facă grătare etc.

Adauga un comentariu