Actualitate

Chemați Salvarea pentru că avem un caz de internare! Premierul Marcel Ciolacu nu a venit la Iași pentru că vrea să se dedice muncii pentru bunăstarea românilor

Publicat: 25 ian. 2024
_____ Vizualizări 29 Comentarii
Chemați Salvarea pentru că avem un caz de internare Premierul Marcel Ciolacu nu a venit la Iași pentru că vrea să se dedice muncii pentru bunăstarea românilor
Premierul Marcel Ciolacu vorbește despre munca pe care o depune pentru binele românilor

Putem să spunem că dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs. Trebuie să chemăm Salvarea pentru că avem un posibil caz de internare în persoana lui Marcel Ciolacu care a publicat o postare pe o rețea de socializare în care explică de ce nu a venit la Iași de Ziua Unirii Principatelor Române. Premierul PSD-ist al țării susține că acest lucru s-a produs pentru că vrea să reducă la maximum prezența la evenimente și să-și dedice timpul muncii pentru bunătatea românilor. Păi cine să-l creadă pe întâiul covrigar al țării?

”Prioritatea mea din aceste zile este să găsesc #soluții pentru a corecta inechitățile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităților oficiale și să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanții tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăți.

Ieri, am discutat cu sindicaliștii din domeniul ordinii publice, din poliție și sistemul penitenciar. Astăzi, cu oamenii din sistemul apărării naționale. Iar, înainte de întâlnirea de mâine cu liderii Sanitas, am vrut să-i ascult pe cei de la baza sistemului sanitar – medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA și să aflu cum văd ei rezolvarea situației din acest domeniu. Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din București. În același timp, m-am asigurat că la Guvern se lucrează la finalizarea actelor agreate cu fermierii și transportatorii.

Indiferent cât de complicat va fi, sunt convins că vom găsi, împreună cu liderii responsabili din toate domeniile prioritare ale societății, rezolvări echilibrate la problemele cu care se confruntă. Cred că românii nu mai așteaptă de la liderii lor tăieri de panglici și hore, ci soluții #concrete și #oneste care să genereze echitate socială! ” a explicat premierul Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost în Dubai de 1 decembrie

În urmă cu vreo 2 ani, Marcel Ciolacu nu părea atât de patriot și nici nu prea îl interesa de ”inechitățile sociale” pentru că fix de 1 decembrie, românul nostru a petrecut tradițional… la Dubai. G4media.ro a dezvăluit faptul că Ciolacu ar fi fost însoțit în Dubai de un grup de pesediști, între care Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor, Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților și de președinta Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol.

Ei, asta s-a întâmplat în 2022 pentru că în 2023, Sorin Grindeanu a petrecut în mod tradițional de 1 decembrie într-un club de lux din Poiană Brașov. Ministrul Transporturilor nu s-a sinchisit să ”spargă” peste 4000 de lei doar într-o singură zi pentru că un salariu de bugetar îți permite asemenea aroganțe.

Una peste alta, putem spune că umilința pe care românii au simțit-o în Iași de Mica Unire când au fost înconjurați de foarte multe garduri și oameni cu arme în mână se va vedea la vot. Marcel Ciolacule, poporul nu te va ierta!

Comentarii
  • Fir- ai tu de covrigar,sa fii in sicriu tu si fii’ tu si tata familia ta,praznicul ma- ti covrigar analfabet! Te dai mare rahat evaxionistule la covrigarir,mai rau ca Dragnea,o sa cazi cu nasul in propriul rahat ca Dragnea. Psd 17% , in prezent ,in cadere libera sub pragul electoral.

  • Huoo nazistule Ciolacu,mortii ma- ti rahatule. Tu ciuca iohanis rahatii din wc! Huo teroristii psd- pnl ati vrut sa trageti in poporul roman ,in copiii nostri la Iasi ? Huo , o noua revolutie,orban a fost la un pas de moarte ,ungurii nu au mai suportat. Noi ce asteptam?

  • Asta trebuie ucis cu sange rece! Trebuie sa facem totul ca sa scapam de el si de ceilalti teroristi de la ,,guvernarea” Romaniei. Sa cerem ajutorul altor tari comuniste pentru armament!

  • Da, se gândește ce taxe să mai pună la indemnizațiile de boală (concedii medicale)… Ești penibil covrigarule, tu și toată gașca voastră de hoți…

  • Covrigarule ar trebui să mergi la pușcărie pentru modul în care ai cheltuit banii din fondul de rezervă…se cheamă deturnare de fonduri…către clientela politică PSD…

  • La alegeri tot așa să puneți garduri și jandarmi la secțiile de votare, să vă votați voi între voi…chirica ți-ai bătut joc de ieșeni…

  • Pai 34 de ani vam aratat covrigul , am urinat pe voi si vati ales tot timpul cu gaura de la covrig !, chiar sunteti nesimtiti si nerecunoscatori saracilor !

  • s-a temuta ca: „HUOOOOOOOOOOO!!! HUOOOOOOOOOOO!!! HUOOOOOOOOOOO!!! HUOOOOOOOOOOO!!! HUOOOOOOOOOOO!!! HUOOOOOOOOOOO!!! HUOOOOOOOOOOO!!!”

  • Presa fara cap,articol cu titlu si continut de doi bani,propaganda electorala jegoasa,comentarii timpite si violente!Bagati la cap:suntem in situatia absurda(in care am ajuns de inteligenti ce suntem) de a trebui sa votam PSD!!

  • Ieri teroristii pnl- psd numai tancurile nu le- au pus pe noi,in rest,teroare pentru noi si copii nostri speriati . Am mers in Piata cu copilul meu si mi- a spus,,tati ,este razboi,mie mi- e frica haidem acasa” Criminalii teroristi au iesit cu pustile sa ne ucida pe toti, criminalii ,criminalii teroristi psd – pnl,moarte voua ,pentru viitorul copiilor nostri si pentru noi vom nimici dictatura terorista a lui iohanis,maciuca ,ciolacu,va vom nimici gunoaielooooor

  • O sa – mi instruiesc parintii ,rudele de la tara si tot satul sa nu voteze pnl-psd. Sambata merg acolo ,ma voi ocupa de asta si apoi telefonul fara fir ajunge din vorba in vorba si in satele vecine. Paharul ni s- a umplut la toti, daca ratiunea noastra a nascut monstri si trebuie sa luptam cu ei ,sa luptam, vom invinge.

  • Sobolanul asta Colacu a fost otravit de poporul roman, psd avea 17 % in sondaje. A scazut si mai mult in ultimele zile. Bravooooooo,asteptam sa – l creasca in sondaje cei de la Afumati .Drum rapid in ceruri in iad ,intre draci psd cu ciolacu si grindeanu si barbu si tot rahatul psd si pnl,luati- l si pe satana iohanis in smoala cu voi!!! Huuuuuu

  • Voi cei ce va scoateti sufletul din piept tipand la Ciolacu sunteti in majoritate evazionisti notorii ori speculanti sau bisnitari de tot felul.Afacerea ,munca voastra in ” pierdere” se va incheia. Deja unii au inceput reforma. Succes.

  • SINGURII EVAZIONISTI DE MILIARDE DE EURO SUNT GUVERNANTII IN FRUNTE CU COLACU LA COVRIGARIE. 1MILION EURO PE AN EVAZIUNE FISCALA COLACU LA COVRIGARIE.

  • Ciolacu ,Simonis si toti interlopii Partidul Socialist Nazist – Hitler si interlopii Pnl- iohanis invata pentru bacalaureat, Achtung !!!!!!toti analfabetii acestor partide de , mu- e de la noi” vor sa ia diploma de bacalaureat,sa ia diploma nu sa dea examenele!!!! Vor sa moara cu diploma de bacalaureat in mana.

  • Pensionarii din Iasi nu voteaza Psd , nici Pnl clar sa fie! Vrem o tara democrata Romania pentru copiii si nepotii nostri
    si pentru noi cat mai avem de trait. Jos dictatura militara comunista ,jos Psd, jos Pnl! Jos teroarea voastra gunoaielor! Niciodata nu am sarbatorot Marea Unire sub teroare si cu pistolul la tampla ,dupa gratii ca in acest an. Am publicat in multe tari toate imaginile dictaturii militare comuniste din Romania!!!! Sa ne ajute sa trecem la democratie alte tari daca noi suntem neputinciosi si la Rusia am publicat.

  • Pai… in Rusia,China,tari declarate oficial comuniste este mai multa democratie decat in Republica Socialista Romania actuala . Romania actuala si poporull roman este prada dictaturii teroristilor Pcr- Pnl. Multumim iohanis ,te vrem in puscarie cu Colacul tau comunist si Maciuca al tau nazist pentru tot raul care l- ai facut Romaniei. BOVINA! BOVINA,BOVINELOR PCR- PNL!

Adauga un comentariu