Titlurile zilei

Chirurgul Cristian Budacu, afacere de 16.000 euro/lună în centrul Iașului! Închiriază un spațiu comercial de 800 de metri pătrați pe Bulevardul Independenței – FOTO

Publicat: 23 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chirurgul Cristian Budacu afacere de 16.000 eurolună în centrul Iașului Închiriază un spațiu comercial de 800 de metri pătrați pe Bulevardul Independenței - FOTO
Medicul Cristian Budacu vrea să încaseze o sumă importantă din închirierea unui spațiu comercial ultracentral

Un spațiu comercial ultracentral din Iași este scos la închiriere. Medicul Cristian Budacu are în proprietate un imobil situat pe Bulevardul Independenței. Chirurgul a anunțat că vrea să închirieze spațiul contra sumei de 16.200 de euro/lună

Afacere în centrul Iașului pentru chirurgul Cristian Constantin Budacu. Medic primar Chirurgie Orală si Maxilo-Facială, patronul clinicii ”Aesthetica” încearcă să obțină venituri importante din închirierea unui spațiu comercial situat pe Bulevardul Independenței, nr. 15-17. Amplasamentul este situat la parterul blocului cu 8 etaje, identificat la intersecția Bulevardului Independenței cu Strada Mihai Eminescu.

Datorită înălțimii mari a spațiului poate fi realizată o compartimentare cu parter și etaj. Suprafața totală a imobilului este de 800 de metri pătrați. La parter, suprafața de 280 de metri pătrați este scoasă la închiriat cu 30 de euro/metru pătrat, adică 8.400 de euro. La etaj este altă suprafață de 520 de metri ptrați scoasă la închiriat cu 15 euro/metru pătrat, adică 7.800 de euro pe lună. În total, spațiul comercial este scos la închiriere contra sumei de 16.200 de euro. Executorii au anunțat și valorificarea proprietății lui Traian Pricop, fost patron la firma de pază și protecție FGM.

Chirurgul Cristian Budacu, afacere de 16.000 euro/lună în centrul Iașului, după ce a deschis mai multe clinici

Medicul Cristian Budacu încasează sume importante și prin intermediul clinicii ”Aesthetica”, cu mai multe puncte de lucru. Prin societatea Clinica Aesthetica SRL, cu sediul în Municipiul Iași, doctorul a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 1 milion de lei, profit de aproape 500.000 de lei, datorii 4 de milioane de lei. În anul menționat nu au fost declarați angajați. Activitatea de asistență stomatologică a fost extinsă și în comuna Valea Lupului prin intermediul societății Implant Era Dent SRL. În 2020 firma a înregistrat o cifră de afaceri de 168.617 lei, profit de 13.293 de lei, datorii de 13.424 lei, cu un număr de 3 angajați.

”Clinicile «Aesthetica», situate în Iași și Valea Lupului, sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație. Cu o echipă de specialiști cu experiență în domeniu, ce abordează cu profesionalism problemele dumneavoastră, la clinicile «Aesthetica» aveți acces la servicii complete de stomatologie, ortodonție, endodonție microscopică, parodontologie, chirurgie orală, implantologie, estetică facială, și chirurgie maxilo-facială în condiții de siguranță, confort, rafinament și eleganță. Scopul nostru este de a oferi pacienților un tratament la cele mai înalte standarde de calitate”, se arată în descrierea afacerii.

La un moment dat și Primăria Iași a organizat licitații pentru vânzarea spațiilor comerciale.

Medicul susține că a fost abordat de clienți

Contactat telefonic de reporterii BZI, medicul Constantin Budacu a explicat că nu va compartimenta spațiul în suprafețe mai mici.

”Sunt locuri de parcare, sunt vreo 4 în spatele blocului. Am deja discuții cu potențiali clienți. Pentru clinica mea nu ar fi mers, spațiul este prea mare. Cea mai bună promovare cred că este cu anunțul în geam. Clienții pot alege să închirieze parterul sau etajul, sau întreaga suprafață. Se poate deschide orice, depinde de ce idei au”, a menționat patronul clinicii ”Aesthetica”.

De precizat că pe Bulevardul Independeței spațiile comerciale sunt vânate de afaceriștii care vor să bifeze noi investiții. Și executorii jduecătorești au scos la vânzare un spațiu situat pe Bulevardul Independenței, nr. 9, bloc D1, parter. Spațiul comercial are o suprafață de 35,49 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 519.134 de lei, adică 100.000 de euro. Rezultă că un metru pătrat a fost evaluat la aproape 3.000 de euro. Licitația este organizată la cererea creditoarei BRD, care are de recuperat creanțe de la Elena și Cristian Macovei. Chirurgul Cristian Budacu încearcă o afacere de 16.000 euro/lună în centrul Iașului, dar depinde de disponibilitatea investitorilor.

Adauga un comentariu