National

Christina Ich a fost în spital cu COVID-19! Starea de sănătate a vedetei a fost gravă

Publicat: 19 oct. 2021
Modelul Christina Ich
Christina Ich a povestit cum a trecut prin COVID-19

Cristina Ich a dezvăluit recent faptul că a fost bolnavă cu COVID-19 şi chiar a fost internată în spital. Vedetă a declarat că starea ei de sănătate a fost gravă. Aceasta a declarat că nu doreşte să recomande vaccinarea sau să nu recomande pentru că nu este medic.

Vedetă a precizat faptul că ştie ce înseamnă COVID-19 şi ar recomanda oamenilor să se vaccineze dar nu poate răspunde la întrebările despre vaccin pentru că nu are studii medicale.

Cristina Ich a fost internată în spital cu COVID-19, având o formă medie de infectare

Într-o declaraţie recentă, Cristina Ich a declarat că ştie ce înseamnă pe propria piele să fii bolnav de COVID-19. Vedetă a stat şi internată în spital şi recomandă celor care o ascultă, o urmăresc să se vaccineze. Aceasta a declarat că nu este medic pentru a răspunde la întrebări despre vaccin dar ştie ce înseamnă infecţia cu virusul din Wuhan.

Cristina Ich s-a simţit rău şi s-a prezentat la spital unde a aflat că are COVID-19. Vedetă nu a spus la acea dată că este infectată dar acum a dezvăluit cum s-a luptat cu boala. Acesteia nu i-a fost deloc uşor pentru că a avut o formă severă de COVID-19. Vedetă a precizat că nu a vorbit până acum despre acest subiect pentru că nu a vrut să se facă tam-tam pe acest subiect. Ea a abordat tema pentru că a fost întrebată de fani despre vaccinare.

Cristina Ich, imagine emoționantă cu fiul ei, pe Instagram

De aproximativ trei ani, Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu. Ce doi au împreună un băiat, pe nume Noah Alexandru, în vârstă de aproape doi ani. El este expus rar pe rețelele sociale, ambii părinții fiind extrem de discreți în ceea ce îl privește. Însă, recent, băiatul a fost fotografiat alături de mama sa, în timp ce privesc marea. Recent, vedeta a postat pe Instagram o poză cu fiul ei. Poza a strâns numeroase aprecieri iar fanii au admirat-o.

„Lasă-mă să te iubesc puțin mai mult acum, cât încă ești mic.”, este mesajul scris de Cristina Ich, care a observat, cu nostalgie, cât de repede crește băiatul ei și al lui Alex Pițurcă.

Frumoasa șatenă, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că nu s-a visat niciodată mireasă și că nu este necesar ca dragostea dintre ea și Alex Pițurcă să fie oficializată.

Situaţie alarmantă a îmbolnăvirilor cu COVID-19 în România

În ultimele săptămâni, România este campioană la numărul de noi cazuri de COVID-19 dar şi de decese cauzate de infectare. Așadar, locurile de la Terapie Intensivă sunt din ce în ce mai puţine, sau inexistente. Este şi cazul zilei de luni când autoturitătile au anunţat că la ATI nu mai sunt locuri libere:

În data de 18 octombrie 2021, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1624 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. În București sunt avizate de DSP 336 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

De asemenea, la nivel național există o rezervă operațională de 187 paturi ATI destinate pacienților de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale. Situația paturilor suplimentare o aveți în tabelul pe care vi-l trimitem alăturat.

1.764 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări.

La nivel național, la acest moment, nu sunt paturi ATI libere, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2. au afirmat autoritățile.

 

Adauga un comentariu