Cancan ultimă oră

Cine e Dana Budeanu! Detalii despre viaţa celebrului designer

Publicat: 27 mai 2020
Cine e Dana Budeanu
O poza cu Dana Budeanu! Cine e Dana Budeanu

Cine e Dana Budeanu? Desigur, toată lumea se întreaba cine este femeia care duce un întreg război cu bărbaţii pensaţi sau care împrumuta comportamentul feminin. Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute prezente din showbiz şi a reuşit, într-un timp scurt, să devină virala pe reţelele de socializare.

Dana Budeanu a şocat prin lejeritatea cu care pune punctul pe i pe anumite subiecte văzute de unii ca fiind controversate. În fond, toată ascensiunea vedetei s-a bazat pe cuvintele ”grele” adresate masculilor feroce.

Cine e Dana Budeanu! Absolventă a unei prestigioase universităţi europene

Dana Budeanu este o vedetă din showbiz-ul romanesc care a intrat în atenţia publica în special pentru declaraţiile controversate făcute de aceasta. Totuşi, puţini ştiu că designerul vedetelor a terminat facultatea la Londra, într-una dintre cele mai prestigioase universităţi europene şi mondiale. Conform propriei declaraţii, aceasta a terminat Managementul şi Businessul European la London School of Economics. Ulterior, Dana Budeanu şi-a dat doctoratul în Integrare europeană la UCL.

Designerul mărturiseşte că a urmat studiile universităţii mai sus amintite, nu din pasiune, ci pentru că au împins-o părinţii ei

”Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeană la UCL:). Am ales ce a vrut tata… asta a fost”, a povestit aceasta în trecut, potrivit Viva.ro.

Cine e Dana Budeanu: De la PRO TV până la propria linie de modă

În trecut, Dana Budeanu a lucrat la PRO TV unde prezenta emisiunea ”Vorbeste Lumea”. Totuşi, în 2019 a plecat cu scandal pentru că trustul a hotărât faptul că declaraţiile ei controversate despre bărbaţi nu se mai potrivesc modului şi viziunii postului de televiziune. Dana Budeanu are şi propria linie de haine, unele nu tocmai ieftină. Pasionată de design vestimentar, o jachetă fabricată sub eticheta Dana Budeanu poate să coste până la 1800 de lei, o sumă destul de ridicată. După plecarea cu scandal de la PRO TV, Dana Budeanu a devenit vlogger, având un canal de Youtube în care critica vestimentaţiile artiştilor, dar şi a celor mai puţin cunoscuţi. Emisiunea intitulata ”Verdict” are două secţiuni: ”Ametitele şi Mafiotii” şi ”Stilul eşti tu”.

Cine este Dana Budeanu! Plângere penală pe numele vedetei

Din cauza declaraţiilor extrem de cotnroversate făcute de Dana Budeanu, vedeta s-a ales şi cu plângere la parchet. Pe numele vedetei a fost depusă o plângere penală pentru mai multe fapte printre care şi instigare la violenţa domestică şi abuz fizic asupra femeilor. Plângerea penală a fost un răspuns la publicarea în mediul online a unui video în care Dana Budeanu făcea declaraţii şocante

”În secundă aia tu trebuie să iei un pumn să-i spargi gura. Nu există, bă, aşa ceva! Bă, ce vă spun eu, bă, ăsta e instinctul masculin. Ele trebuie altoite! «Instigi la violenţă…» Nu instig, tâmpito! Sunt figuri de stil. Deci, urmează o figură de stil: altoială! Nu se poate să ajungi sclavete, vă ceartă alea în public. Prima dată când te-a certat aia, te-a perisflat sau ţi-a răspuns la vreo masă în public sau pe undeva, jap! De faţă cu toată lumea! «Jap»-ul nu e ceva nasol, din greşeală ţi-a scăpat mâna. În secunda doi şi ameţitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunităţii, tu aşa trebuie să gândeşti. Tu nu o altoieşti pe ea. Tu o altoieşti pe ea puţin, aşa… te faci că-ţi scapă, înţelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat.”, susține răspicat Dana Budeanu

Ce vârstă are Dana Budeanu

Unii internauți mai caută și câți ani are Dana Budeanu? Ca să vă răspundem la această întrebare, care este pe toate buzele internauților, vă spunem că Dana Budeanu are 41 de ani. Pentru că nu întrebi niciodată câţi ani are o femeie, vă lăsăm pe voi în rubrica de comentarii să ne împărtășiți părerea voastră cu privire la cum arată sau cât de bine „se ține” Dana Budeanu la 41 de ani.

Adauga un comentariu