Cancan

Cine e iubitul Roxanei Nemeș, de fapt. Faimoasa de la Survivor România 2021 a avut mult ghinion la viața ei

Publicat: 27 feb. 2021

Probabil că o cunoașteți pe Roxana Nemeș datorită emisiunii „Bravo ai stil”. În momentul de față, ea este una dintre concurenții ce fac parte din echipa faimoșilor de la emisiunea Survivor România 2021. Roxana s-a înscris la această emisiune deoarece dorește să își testeze limitele și să vadă cât este de puternică. A demonstrat acest lucru, trecând prin probele emisiunii. Probe grele ce necesită mult efort fizic și un psihic foarte puternic. De-a lungul timpului, Roxana a făcut publice din ce în ce mai multe detalii legate de viața sa personală.

Cine este iubitul Roxanei Nemeș?

Roxana Nemeș are o relație de aproximativ cinci ani de zile cu un om de afaceri celebru. Cei doi sunt căsătoriți deja și fericiți împreună. Vedeta este căsătorită cu Călin Hagima. În momentul de față, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și sunt extrem de uniți. Suntem sigur că o susține pe Roxana mereu în fiecare seară, atunci când se difuzează emisiunea Survivor România 2021.

Călin Hagima a hotărât că Roxana este femeia perfectă pentru el, așa că nu a ezitat nici măcar o secundă, a decis să o ceară de nevastă. Celebrul om de afaceri a cerut-o de soție pe stradă. În mijlocul iernii, în fața unui magazin în centrul Bucureștiului. Probabil că sună banal, dar Călin a avut o idee ce a impresionat-o pe Roxana.

Acesta i-a dedicat un mesaj scris pe un panou publicitar imens. Roxana a fost extrem de surprinsă de gestul iubitului și nu a stat deloc pe gânduri. Desigur, inelul a trebuit să fie unul pe măsură. Un inel de 20.000 de euro, din aur alb, cu diamante negre ce valorează cât o mașină nouă.

Mesajul proiectat de Călin pe panoul publicitar în centrul Capitalei prin care îi cerea mâna Roxanei a fost „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare pune când apusul vieții ne va despărți?”.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.”

Comentarii
Adauga un comentariu