Cancan

Cine este Alexandru Nica, tânărul care a venit la Românii au Talent să-i facă o declaraţie de dragoste iubitei din Japonia. Romanii au râs cu lacrimi

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Alexandru Nica tânărul care a venit la Românii au Talent să-i facă o declaraţie de dragoste iubitei din Japonia. Romanii au râs cu lacrimi
Un număr din cadrul ultimei ediţii Românii au Talent a stârnit hohote de râs în rândul juraţilor dar şi al telespectatorilor

Un număr din cadrul ultimei ediţii Românii au Talent a stârnit hohote de râs în rândul juraţilor dar şi al telespectatorilor care au văzut actul artistic în cadrul concursului de talente. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, şi-a dorit să facă un număr original ca declaraţie de dragoste, însă nu a ieşit cum şi-a dorit. Iată cine este Alexandru Nica, tânărul care a venit la Românii au Talent să-i facă o declaraţie de dragoste iubitei din Japonia.

Alexandru Nica a venit la Românii au Talent să-i facă o declaraţie de dragoste iubitei din Japonia

La Romanii au talent, telespectatorii şi juraţii pot vedea cele mai ciudate numere artistice cu putinţă. În ediţia a 4-a a sezonului 11, Alexandru Nica, un tânăr de 33 de ani din satul Sălcioara judeţul Dâmboviţa s-a gândit să-şi încerce norocul, dar în spatele a ceea ce a făcut pe scenă, acesta le-a dezvăluit tuturor detalii incredibile din viaţa lui amoroasă.

Alexandru Nica are 33 de ani şi a venit la Românii au Talent pentru a impresiona juriul şi pentru a le arăta tuturor că dragostea la distanţă poate fi o poveste frumoasă.

Acesta s-a autointitulat compozitor muzical şi le-a spus oamenilor că s-a îndrăgostit de Yumi, o tânără din Japonia, alături de care colaborează şi în plan artistic. Ajuns pe scena Românii au Talent, Alexandru Nica a încercat să se sincronizeze cu iubita lui, însă totul a fost un eşec.

„Numele meu este Alexandru Dorin Nica, am 32 de ani şi sunt songwritter-ul unei trupe din Japonia. Am cunoscut acum un an o fată pe Facebook, e din Japonia şi mi-a cântat o compoziţie din Japonia şi am devenit iubiţi şi urmează în primăvara să vină în România. E o fată minunată, e foarte deschisă, e superbă. E frumos acolo în Japonia, e ca la noi la ţară că în Dâmboviţa. Nu am fost niciodată în Japonia, vorbim doar prin videocall. O să încerc să câştig concursul ăsta pentru ea. Vreau să o aduc în România, ea nu are loc de muncă în Japonia”, a spus tânărul amorezat de o fată din Japonia.

Deşi a încercat să le fie pe plac juraţilor, Alexandru Nica s-a ales cu 3 de „nu” pentru numărul lui artistic, însă a fost încurajat de Florin Călinescu, cel care i-a oferit un „da”. Nu a fost tânărul prea bucuros, însă a declarat că iubirea lui pentru Yumi este una adevărată şi va face tot ce-i stă în putere pentru a o aduce pe aceasta în România.

Scandal monstru la Românii au Talent, după ce s-a dat Golden Buzz

Un acrobat din Germania i-a revoltat pe fanii romani ai emisiunii, după ce a primit Golden Buzz, şansa care îl trimite direct în semifinala. Din naţionalism, oamenii spun ca emisiunea „Românii au Talent” a trebui să se numească „Străinii au talent”.

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are şi origini franceze. Tânărul a obţinut „Golden Buzz” din partea lui Smiley, în sezonul 11 al emisiunii „Romanii au talent”.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani şi sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat şcoala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a mărturisit Remi.

Remi a povestit în faţa camerelor de luat vederi ca a avut şansa de a face un spectacol pentru regina Elisabeta, iar asta l-a copleşit, fiindcă se întâmplă o dată în viaţă.

Adauga un comentariu