Cancan

Cine este Edi Barbu? Ce spune iubita sa despre el

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Edi Barbu Ce spune iubita sa despre el
Cu toate că Edi Barbu a fost reticent la începutul relației, în cele din urmă bărbatul s-a obișnuit cu succesul iubitei sale

Edi Barbu este într-o relație de șase ani cu una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Acesta este pasionat de sport, practicând parașutism, surfing și canotaj. Cu toate că nu îi face plăcere să fie prezent în lumina reflectoarelor, bărbatul a acceptat în cele din urmă să apară în două videoclipuri muzicale.

Relația celor doi este una foarte stabilă, petrecând destul de mult timp împreună, mai ales în vacanțe. Un alt cuplu la fel de nedespărțit este și cel format din Mihai Petre în vârstă de 43 ani și soția sa Elwira.

Cine este Edi Barbu?

Edi Barbu este împreună cu o celebră cântăreață din showbiz-ul românesc. Acesta este într-o relație de 6 ani cu Alina Eremia. Bărbatul este foarte pasionat de sport, iubitul cântăreței antrenându-se zilnic în sala de fitness. Mai mult de atât, Edi Barbu este pasionat și de sporturile extreme, precum parașutismul. De asemenea, acesta practică și kick-boxing, surfing și canotaj. Petrecând foarte multe ore la sala, bărbatul în vârstă de 33 ani este într-o formă de invidiat. 

Cu toate că iubita sa este mereu prezentă pe micile ecrane, nici acesta nu este un străin pentru lumea showbiz-ului. Edi Barbu a apărut în unul din videoclipurile Lorei. În ceea ce privește cariera, bărbatul ocupă un post de director la o companie multinațională. Totodată, acesta provine dintr-o familie înstărită și foarte bine poziționată pe piața financiară din România.

Alina Eremia despre Edi Barbu: „A fost la început intimidat de succesul meu”

Cu toate că nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, Edi Barbu a acceptat până la urmă să apară și în unul din videoclipurile iubitei sale. Mai mult de atât, cei doi au avut parte și de un pictorial. Bărbatul și-a cunoscut actuala parteneră de viață la sala de sport. Chiar dacă la începutul relației a fost intimidat de succesul vedetei, Alina Eremia a insistat până a ajuns să o cunoască mai bine. Mai mult de atât, artista a menționat că la început Edi Barbu considera că nimeni nu îi poate face față cântăreței.

„A fost la început intimidat de succesul meu. Eu am fost mai insistentă. Pentru el a fost foarte ciudat până am ieşit şi am început să ne cunoaştem. El credea că nimeni nu poate să-mi facă faţă. Până a ajuns să mă cunoască a fost mai rezervat.”, a declarat Alina Eremia.

Cu toate că cei doi sunt de altă religie, acest lucru nu a fost un impediment pentru relația lor. Mai mult de atât, artista i-a dedicat și câteva melodii de-a lungul timpului. Melodia „Aș da” descrie povestea lor de dragoste. Frumoasa blondină a mărturisit că piesa reprezintă una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-a făcut.

Cu toate că Edi Barbu a fost reticent la începutul relației, în cele din urmă bărbatul s-a obișnuit cu succesul iubitei sale. La momentul de față, cei doi au o relație foarte stabilă și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Un alt celebru cuplu la fel de unit este și cel format din Bogdan Jianu și Cătălina Ponor.

Adauga un comentariu