Cancan ultimă oră

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion? Bruneta este fostă vedetă Pro TV

Publicat: 08 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion Bruneta este fostă vedetă Pro TV
Bruneta sexy se numește Daliana Răducan și este fostă vedetă Pro TV.

În peisajul monden a apărut, de curând, o informație care i-a dat pe toți peste cap. Ei bine, s-a auzit, mai în glumă, mai în serios, că Răzvan Simion și Ramona Olaru ar avea o relație mai mult decât profesională. Cu toate acestea, prezentatorul de la Neatza se iubește cu mare patos cu Daliana Răducan, o fostă vedetă de la Pro TV.

S-a aflat cine este, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. Bruneta sexy se numește Daliana Răducan și este fostă vedetă Pro TV. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, iubita lui Răzvan este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar de câțiva ani lucrează pe cont propriu, având un birou pe strada Paris, din București.

Deși a încercat să-și țină relația departe de ochii lumii și doar puține persoane din anturajul lui au fost cele care au știut de povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Daliana, cea care i-a dat de gol pe îndrăgostiți este chiar fiica matinalului de la Antena 1, Ianca.

Atunci când a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, puștoaica lui Răzvan Simion a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu tatăl său, dar și cu iubita lui, Daliana.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este autodescrierea de pe site-ul Dalianei.

S-a spus că Răzvan Simion și Ramona Olaru au o relație

Iată ce au dezvăluit surse de încredere din Antena 1, în exclusivitate pentru CANCAN.RO:„Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită – fata brunetă – , dar încă mai primește mesaje de la fosta – artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin”.

„Au fost, la început, doar prieteni și colegi”

Dacă, în urmă cu câteva săptămâni, mai precis pe 15 februarie, CANCAN.RO anunța AICI că Răzvan Simion s-ar fi despărțit de bruneta de 20 de ani cu trup și chip de model, cu care și-a petrecut ultimele luni după despărțirea de Lidia Buble, ei bine, o nouă informație vine să dea totul peste cap.

Conform unor surse din cadrul echipei „Super Neatza”, asistenta de la matinal, Ramona Olaru, s-ar fi despărțit și ea de iubit, mai precis de Cuza, cu care, spun persoane din anturajul lor, „ajunsese să se certe din orice”.

Adauga un comentariu