Actualitate

Cine este Sebi Crăciunescu, soțul Getei Sterp. Cei doi sunt împreună de câțiva ani

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cine este Sebi Crăciunescu soțul Getei Sterp. Cei doi sunt împreună de câțiva ani
Sebastian Crăciunescu și Geta Sterp și-au unit destinele pe 2 octombrie

Nu multă lume știe că Sebi Crăciunescu, soțul Getei Sterp, este mai mic cu patru ani decât proaspăta lui soție, sora celebrilor Culiță și Iancu. Sebi și Geta și-au unit destinele duminică, 2 octombrie, iar la eveniment au luat parte foarte multe persoane. Nașii de cununie ai celor doi au fost Ileana, sora Getei, și soțul acesteia.

Duminică, 2 octombrie, Georgeta Sterp sau Getuța, așa cum îi spun apropiații, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. Cei doi au făcut delciul oamenilor strânși să îi vadă la Starea Civilă, într-o zi superbă în care vremea bună a fost de partea lor.

Cine este Sebi Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Sebastian Crăciunescu și Geta Sterp au ajuns în fața altarului, cei doi întemeindu-și familia la care visau de ceva vreme. Sebi este împreună cu Getuța de câțiva ani și, în pofida faptului că este cu patru ani mai mic decât soția sa, ei formează un cuplu foarte frumos. Cei doi îndrăgostiţi își petreceau de mult timp vacanțele împreună și se afişau la evenimente. În plus, Sebi îi transmitea mereu Getuței mesaje de iubire.

„O să te iubesc o viață, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viaţă, pentru că meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta”, „Te iubesc frumoasa mea”, sunt doar două dintre mesajele lui Sebastian pentru Geta Sterp.
„Dragostea trebuie să fie sinceră. Urăște ce este rău, ține-te strâns de ce este bine”, îi răspundea Geta Sterp.

În plus, și familia Getei l-a îndrăgit din prima clipă pe Sebastian, cu toții fiind de acord să facă parte din faimosul clan. Ba chiar, mama Geta ține foarte mult la tânărul care s-a căsătorit cu fiica sa cea mică. Celebra mamă a fraților Sterp le-a făcut o urare din suflet în ziua nunții.

„Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inimă. Doamne ajută, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, sper să nu mi se rupă vreunul”, a fost mesajul mamei Geta.

Geta Sterp se ocupă de magazinul familiei

Familia Sterp are un magazin în Hațeg, unde vinde brânză și alte produse de la stână, iar cea care se ocupă de el este tocmai Getuța. Pereții magazinului din piața din Hațeg sunt tapetați cu afișe cu mesaje și cu poze cu celebrii frați ai familiei Sterp, Culiță și Iancu.

„Dacă treceți prin Hațeg, trebuie să ajungeți neapărat pe la noi pe la magazin, lângă piața mica. O găsiți pe Geta, care vă dă cea mai bună brânză”, i-a făcut Iancu Sterp reclamă magazinului, care-i poartă numele.

„Iancu și Geta” se numește magazinul de producător al familiei Sterp, deși așa cum spune chiar fostul concurent de la Survivor și Puterea Dragostei el e doar cu numele pe afiș. Toți care îi trec pragul magazinului au numai cuvinte de laudă despre Geta, fiind o persoană cu bun simț și foarte educată.

„Un om cald și minunat. Vreau să vă zic că dacă veți cunoaște familia Sterp sau pe unul dintre membri săi, veți fi mereu primiți cu brațele deschise pentru că sunt niște oameni minunați și primitori”, a fost părerea unei localnice.

Comentarii
  • Băăăăăă ziariștilor, voi ați înnebunit?? Ce naiba tot scrieți despre familia ”sterililor”, alt subiect mai interesant nu găsiți? Când pot citi și eu o informație despre un cercetător, despre o invenție care să aducă beneficii oamenilor? O ardeți toată ziua cu sterpii/sterilii ăștia de doi bani!

Adauga un comentariu