Cancan

Cine este Silviu Țolu? Când va avea loc nunta vedetei

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Cine este Silviu Țolu Când va avea loc nunta vedetei
Silviu Țolu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, lângă care are și un copil

Silviu Țolu este un model internațional ce a lucrat alături de nume celebre din industria modelingului. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreața Lili Sandu. Cei doi au împreună un copil, iar în ceea ce privește nunta, ei se consideră deja soț și soție.

Cuplul s-a cunoscut în urmă cu 7 ani, la Istambul și de atunci sunt de nedespărțit. 

Cine este Silviu Țolu? Detalii din viața vedetei

Silviu Țolu este unul dintre cele mai celebre modele internaționale, având ocazia să lucreze cu Gigi Hadid și Amber Heard. Acesta este născut pe data de 28 august 1991 și este absolvent de marketing. În ceea ce privește afacerile, acesta deține un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați. Silviu este într-o relație cu Lili Sandu de 7 ani. Cei doi s-au cunoscut în Istambul, iar de atunci au fost de nedespărțit. La momentul respectiv, Silviu făcea un documentar pentru blog-ul său, iar cântăreața era în vacanță împreună cu o prietenă. La început, artista a fost reticentă asupra relației lor deoarece între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani. Cu toate acestea, aceștia nu au simțit-o niciodată.

„Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticientă. Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt. Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit, în România.”, a declarat artista.

Fiind o fire romantică, în primul an de relație, modelul îi trimitea artistei scrisori. În 2019, Silviu Țolu a cerut-o în căsătorie pe vedetă la Istambul, în orașul unde povestea lor de dragoste a început. Bărbatul i-a adresat întrebarea chiar de ziua ei, făcându-i ziua de naștere chiar și mai frumoasă. Ulterior, spre sfârșitul anului, acesta a aflat că va deveni tătic. O diferență de 12 ani este și între cuplul format din Adrian Brîncoveanu și Andreea Marin în vârstă de 47 ani.

Când va avea loc nunta dintre Silviu Țolu și Lili Sandu

Deși cântăreața a fost cerută în căsătorie în urmă cu trei ani, cuplul nu au ajuns nici până la momentul de față la altar. Cei doi nu au mai apucat să facă pasul cel mare din cauza pandemiei. Cu toate acestea, Silviu Țolu și Lili Sandu consideră că actul nu are nici o valoare și de aceea nu se grăbesc să facă nunta. 

„Abia am ieșit din pandemie și abia ne bucurăm de câte o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. (…) Actul în sine nu are nicio importanță. Modul în care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important – cu responsabilitățile pe care le aduce chestia asta”, a declarat Silviu Țolu.

Mai mult de atât, ei se consideră deja căsătoriți. Cântăreața a precizat că ei nu se mai numesc iubit și iubită, ci sunt soț și soție. Artista a menționat că sunt ca și luați, chiar dacă nu au ajuns în fața stării civile.

Silviu Țolu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, lângă care are și un copil. Un cuplu la fel de stabil este și cel format din Emi de la Noapte Târziu și iubita sa, Mădălina.

Comentarii
Adauga un comentariu