Cancan

Cine este soacra lui Alex Velea și ce meserie are. Trecutul neştiut al lui Denise Iacobescu

Publicat: 02 iul. 2021
Alex Velea si Antonia, care e frumoasa ca si mama ei Denise Iacobescu, soacra cantaretului
Alex Velea și Antonia trăiesc o frumosă poveste de iubire de mai bine de nouă ani

De câţiva ani, Alex Velea are o relaţie stabilă cu cântăreața Antonia. Aceasta, la rândul ei, a fost căsătorită cu un italian şi are o fetiţă făcută cu el. Chiar dacă nu sunt luaţi cu acte, relaţia lor pare foarte rezistentă şi fac faţă împreună provocărilor vieţii. Dacă pe Antonia o ştim foarte, haideţi să vedem cum arată soacra lui Alex Velea.

În urmă cu câţiva ani, presa mondenă din România vuia la zvonul că Antonia a început o relaţie cu Alex Velea, deşi încă nu era divorţată în mod oficial. Reamintim că Antonia a fost o perioadă scurtă căsătorită cu italianul Vincenzo Castellano, nepot al proprietarului unui club renumit din Bucureşti. Căsnicia nu a ţinut mult, dar Antonia a născut o fetiţă. Presa românească o acuza pe Antonia, la acel moment, că şi-a părăsit fetiţa, lăsând-o cu tatăl ei, în favoarea unui cântăreț român, și anume Alex Velea. Despre înţelegerile dintre ei, doar ei ştiu.

Cert este că, după o perioadă, s-a pus problema numelui de familie. Momentul cheie a fost atunci când Antonia i-a născut pe cei doi copii dăruiţi lui Alex Velea, dar ea nefiind divorţată oficial. Între timp lucrurile s-au aşezat. Acum, Antonia îşi vede fetiţa de câte ori vrea şi plăteşte o pensie alimentară în valoare de 600 de euro lunar. Maya, fetiţa ei, locuieşte împreună cu bunicii paterni, în Italia.

Cum arată soacra lui Alex Velea

Antonia s-a născut în România, dar a trăit în SUA până la vârsta de 19 ani. Acolo a luat lecţii de muzică, dar a lucrat şi că fotomodel. Este invidiată pentru frumuseţea şi sex-appeal-ul ei. De altfel, nu ține o dietă anume sau vreun regim hipocaloric. Pur și simplu, are grijă să mănânce sănătos și face multă mișcare zilnic. Din câte se pare, a moştenit frumusețea de la mama ei, Denise Iacobescu. Aceasta are 53 de ani şi arată incredibil de bine.

Puţină lume îi cunoaste trecutul. Se pare că în România a avut o relaţie de scurtă durată cu un bărbat, din care a apărut Antonia. Aceasta însă nu şi-a cunoscut niciodată tatăl adevărat. Cu numai câteva luni înainte de a naşte, Denise Iacobescu a fost părăsită. Apoi l-a cunoscut pe omul de afaceri Mihai Iacobescu. Şi-a luat fetiţa şi s-a mutat cu el în statul american Utah, aderând la religia mormonă. După ce s-a despărţit de soţ, Denise Iacobescu s-a întors în România şi s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin de ceasuri de lux.

„Primul meu job când m-am întors din America a fost să vând la un magazin de lux. Am revenit la meseria de bază: cosmeticiană, make-up artist. Am făcut cursuri de croitorie, de masaj. În SUA am făcut şcoala de cosmeticiană, acolo se numeşte estetician, m-am angajat la salon, am predat. M-am mutat în Vegas şi am avut propriul meu business. Tot ce ţine de frumuseţe.

Înainte să locuiesc în State am călătorit prin Europa. Am stat în Elveţia, în Norvegia. Eu am născut-o pe Antonia în România. Când avea ea 11 luni am plecat în America. Când m-am întors, am luat-o de la zero. Să mă mut în România a fost întâmplare. Antonia a venit cu tatăl ei aici pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Au decis să rămână aici şi eu rămăsesem singură. Eu m-am întors în România pentru Antonia. Mă sună mereu”, povestea Denise Iacobescu în urmă cu ceva timp.

Ce face acum Denise Iacobescu

Are 53 de ani şi este bunică, dar nu-şi arată vârsta nici pe departe. Îi place să petreacă mult timp cu nepoţii, dansează şi pictează.

„La începutul anilor 90, când am făcut școala de masaj și de cosmetică, am făcut și școala de croitorie. 6 luni au ținut cursurile. Deci îmi place să creez. Sunt o fire creatoare. E bine să ai un back-up și niciodată să nu zici niciodată. Din păcate, nu am dus la bun sfârșit până acum din cauza timpului. Eu încă muncesc, pictez, merg și la dans, la sală, mai sunt și cu nepoții. Schițele le am, iar când o să vină și oportunitatea, sigur, de ce nu, și probabil că fiica mea, dacă va vrea, va fi prima.”, a declarat Denise Iacobescu, pentru Libertatea.
Adauga un comentariu