Cancan

Cine este soția lui Dem Rădulescu și cum a început povestea lor de dragoste: Detalii neștiute din viața actorilor

Publicat: 13 sept. 2021
Dem Rădulescu împreună cu familia. Își ține fiica în brațe, iar soția o privește
Adriana Șchiopu l-a cucerit pe Dem Rădulescu de când era pe băncile școlii, la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.

Actorul carismatic Dem Rădulescu, cu un umor greu de egalat, s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa Adriana Șchiopu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, însă din 1984 Adriana Șchiopu a devenit soția lui Dem Rădulescu.

Dem Rădulescu s-a născut în data de 21 septembrie 1931. De-a lungul timpului s-a bucurat de un succes uriaș atât pe scenă, cât și în fața camerelor de filmat. Două dintre rolurile care l-au consacrat sunt Motanul Dănilă, personaj din filmul „Veronica” și Gogu Steriade, din seria de filme B.D.

El a decedat în urmă cu 21 de ani, însă rolurile pe care le-a avut vor dăinui veșnic.

 

Cine este soția lui Dem Rădulescu: Iată cum a început povestea de dragoste dintre Adriana Șchiopu și renumitul actor

Adriana Șchiopu l-a cucerit pe Dem Rădulescu de când era pe băncile școlii, la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Actrița cu ochi albaștri l-a făcut pe Dem Rădulescu, care în acel moment era profesor acolo, să se îndrăgostească iremediabil de ea. Cei doi s-au căsătorit după doar un an de relație, în 1984.

Diferența considerabilă de vârstă dintre ei, de 23 de ani, a fost condamnată de mulți oameni, însă dragostea dintre ei a devenit tot mai puternică. Așa s-a născut o fată, care a moștenit privirea inconfundabilă a mamei. Irina Rădulescu a preluat din talentul părinților și a devenit, la rândul ei, actriță. În prezent joacă pe scena Teatrului Mic. Iată ce declarații a făcut aceasta despre povestea de iubire a părinților ei:

„Este o poveste foarte frumoasă. Mama avea 18 ani, era la Constanța la liceu şi voia să dea la teatru şi o cunoştinţă îl știa pe actorul Dem Rădulescu de la Bucureşti. S-a dus la Bucureşti mama şi tata avea repetiţie la Teatrul Naţional și a chemat mai mulţi tineri pe care urma să îi asculte în ziua respectivă, după repetiţie. Mama îmi povestea că erau nişte fete machiate, cu fuste. „Eu eram de la malul mării, naturală, cu părul în vânt”. Tata cred că a scanat-o. Fireşte că nu au fost împreună, dar din momentul ăla el întotdeauna a fost prezent. Unde se întorcea ea, era şi el. S-au căsătorit după mai mulţi ani. Dar el era acolo. A văzut-o, a stat în banca lui. Când ne păleşte iubirea, suntem şi răbdători”, a povestit ea, potrivit Dcnews.ro.

Irina Rădulescu
Irina Rădulescu, fiica lui Dem Rădulescu

Adriana Șchiopu și Dem Rădulescu, o poveste de dragoste fără sfârșit

Cu doar câteva zile înainte să împlinească vârsta de 69 de ani, Maestrul Dem Rădulescu s-a stins din viață. La scurt timp după acest tragic eveniment, Adriana Șchiopu și-a pierdut verigheta. Chiar dacă actorul a murit, soția acestuia vorbește cu emoție în glas, dovadă că dragostea dintre ei încă dăinuie.

„Îi plăcea să gătească, să călătorească. Nu era o persoană spectaculoasă. Spectacolul îl făcea pe scenă. Dacă mergeam la o petrecere, toată lumea se aduna în jurul lui şi râdea. Aşa se simţea el bine. A fost foarte selectiv cu oamenii din jurul lui. Era un om de casă, un familist. El se dăruia şi acasă, nu numai pe scenă. Ne-a făcut să ne simţim că suntem centrul universului”, a spus Adriana Schiopu, în urmă cu mai mult timp.

 

Comentarii
Adauga un comentariu