Cancan

Cine este soția lui Rareș Bogdan: „E fiică de milionar”

Publicat: 10 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este soția lui Rareș Bogdan E fiică de milionar
Rares Bogdan a vorbit despre relatia pe care o are cu sotia lui, Florina

Multă lume îl cunoaște pe Rareș Bogdan, însă puțini sunt cei care știu cum arată și cine este soția lui. Atunci când s-au cunoscut, Florina nu a fost deloc impresionată de omul politic. La acea vreme Rareș era patronul unui magazin de telefoane.

În anul 2019, Rareș Bogdan a intrat în politică și s-a înscris în PNL conducând lista candidaților pentru alegerile europarlamentare.

Soția lui Rareș Bogdan i-a dăruit doi copii

Până să intre în politică, Rareș Bogdan s-a remarcat din postura de jurnalist și prezentator TV. Acesta s-a căsătorit cu Florina care i-a dăruit doi copii. Soția lui Rareș Bogdan este o prezență discretă și nu își dorește să apară în spațiul public.

Florina Bogdan este fiica celebrului om de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul ‘Vitacom’, una dintre cele mai mari companii din domeniul produselor și accesoriilor electronice. Acesteia nu îi place să apară în ziare și preferă să se ocupe mai mult de familie și să stea în umbra cunoscutului ei soț.

Florina este la bază juristă, iar în trecut a fost stewardesă. Prezent în podcast-ul lui Codin Maticiuc, care este într-o relație cu Ana Pandeli, Rareș a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui și despre pasiunea lui mai puțin știută, și anume ceasurile scumpe. Omul politic a dezvăluit că, Florina a fost cea care i-a dăruit un astfel de ceas.

„Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?„, a spus politicianul.

Soția lui Rareș Bogdan admnistra o sală de sport din nordul Bucurestiului, însă în prezent a decis să se ocupe cât mai mult posibil de cei doi copii.

Cum a reușit Rareș Bogdan să o cucerească pe Florina

Atunci când s-au cunoscut, Florina credea despre Rareș Bogdan că este arogant. Pe atunci acesta deținea un magazin de telefoane. Ulterior, soția acestuia a spus că și-a dat seama că jurnalistul este elegant și dorit de multe femei din Cluj.

„Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei”, a mărturisit Florina, potrivit playtech.ro.

Rareș Bogdan și soția lui dețin active financiare de 225.000 de lei și 14.000 de euro. Florina Bogdan a încasat în urmă cu doi ani 144.000 de lei, ca jurist, dar și 6.300 de euro, venituri din închirierea unui apartament din Cluj.

Adauga un comentariu