Cancan

Cine o mai ține minte pe Raluca Guslicov? Ce a declarat vedeta despre băieții săi

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine o mai ține minte pe Raluca Guslicov Ce a declarat vedeta despre băieții săi
Deși Raluca Guslicov nu mai este la fel de prezentă în lumea reflectoarelor, aceasta continuă să își țină la curent urmăritorii pe pagina sa de Instagram cu tot ceea ce face

Raluca Guslicov a interpretat rolul unui psiholog în cadrul emisiunii „Trăsniții”. Aceasta a devenit pasionată de televiziune, o dată cu job-ul pe care l-a avut ca reporter la Tele7abc. Actrița are doi copii mari de care este mândră și îi ia cu ea mereu la evenimentele mondene. Cu toate că a divorțat de tatăl fiilor săi, cei doi au rămas în relații amicale.

Chiar dacă vedeta nu a mai fost prezentă pe micile ecrane, aceasta a lansat o piesă anul trecut. Filmările videoclipului au durat trei zile și a investit aproximativ 1000 euro.

Cine o mai ține minte pe Raluca Guslicov de la „Trăsniții”

Raluca Guslicov este actrița ce interpreta rolul de psiholog, al lui Teo Diliman, din serialul „Trăsniții”. Aceasta este născută pe 9 iulie 1975 și este din Ploiești. Pasiunea pentru televiziune a început când i s-a propus să lucreze ca reporter la Tele7abc. Ulterior, a fost prezentatoare în cadrul unei emisiuni muzicale, iar după un an jumătate, Raluca a realizat și a prezentat o emisiune în direct. Fiind atât de pasionată de ceea ce făcea, a ajuns să petreacă mai mult timp la studio decât acasă. 

„Am învățat ce trebuie să facă un redactor, un editor, un producător, un reporter, și lista continuă. Ajunsesem să stau atât de mult în televiziune, încât mama mă întreba daca e cazul să-mi cumpere un pat pliant, să dorm în studio, pentru că pe acasă treceam cam rar.”, a declarat actrița.

Vedeta a primit rolul în emisiunea „Trăsniții” ce i-a oferit posibilitatea să facă ceea ce îi place. Într-un interviu, a menționat că i-a plăcut tare mult personajul pe care l-a interpretat deoarece i s-a potrivit „mănușă”. Pe lângă acest rol, Raluca a dublat voci în filmele de animație și a jucat și în scenete de teatru. De asemenea, anul trecut a lansat și o piesă, „Give it to me”, videoclipul fiind filmat în Iordania. 

În vârsta de 46 ani, vedeta este lipsită de inhibiții și este mândră de corpul său. Aceasta pozează în costum de baie pe pagina sa de Instagram la care primește mii de aprecieri. În timpul liber îi face plăcere să călătorească, să cunoască oameni și locuri noi. De asemenea, Adriana Titieni, a cochetat o perioadă cu radioul, actrița fiind prezentatoare și producătoare a unei emisiuni. 

Raluca Guslicov despre fii săi: „Cine mă vede cu băieții mei, zice că sunt cu vreun iubit”

Raluca Guslicov are doi băieți mari pe care îi ia peste tot la evenimentele mondene. Cei doi sunt mai înalți decât artista, Adrian Ralf Savu având 20 de ani, iar mezinul familiei, Marc Cristian Savu pregătindu-se de majorat. Actrița a menționat că vorbește destul de rar cu cei doi copii deoarece fiecare este ocupat cu activitățile sale. Raluca a declarat că ambii săi fii sunt pasionați de muzică. Adrian Ralf Savu urmează să lanseze o melodie trap, iar Marc Cristian Savu este pasionat de mixarea muzicii.

„Am mai ajuns și eu pe la un eveniment și, culmea, însoțită, chiar de băieții mei, care și-au făcut timp să vină. Dar, în ultima perioadă, vorbim mult la telefon, că de văzut ne întâlnim pe acasă mai rar. Fiecare cu activitățile lui, acum că mă uit în sus la ei, cel mic face luna asta pe 27 mai, 18 ani și ne pregătim de majorat. DJ-ala îi ocupă mult timp, dar e activ și la școală, fiind a 11-a la liceu. A avut și prima lecție de condus cu emoții, dar îi place tare.”, a declarat Raluca Guslicov.

În ceea ce privește mariajul vedetei, aceasta a divorțat în urmă cu 12 ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de 9 ani și deși are doar vorbe de laudă la adresa fostului soț, lucrurile nu au funcționat și au decis să pună punct relației. Cu toate acestea, au rămas în relații amicale, fiind și un tată extraordinar pentru băieții săi.

Deși Raluca Guslicov nu mai este la fel de prezentă în lumea reflectoarelor, aceasta continuă să își țină la curent urmăritorii pe pagina sa de Instagram cu tot ceea ce face. O altă vedetă ce nu este prezentă pe micile ecrane, este și Ana Crudu, sora celebrei Daniela Crudu.

Adauga un comentariu