Cancan

Află cine este Ana Crudu și cu ce se ocupă frumoasa blondină

Publicat: 04 mai 2022
Ana crudu in emisiunea Chefi la Cutite
Ana Crudu s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Adrian Neagu

Ana Crudu este sora mai mică a Danielei Crudu. Mezina familiei nu este la fel de prezentă în lumea mondenă, alegând un alt drum în cariera sa. Cele două surori se înțeleg foarte bine împreună și sunt de nedespărțit.

De curând, Ana s-a căsătorit cu Adrian Neagu și i-a preluat numele. Ceremonia a fost una restrânsă, doar cu prietenii apropiați.

Cine este Ana Crudu

Cu toate că Daniela Crudu este sora mai mare a Anei, mezina familiei este o persoană mai serioasă ce controlează totul. Fosta asistentă Tv, cunoscută pentru aparițiile sale controversate a menționat că își ascultă mereu sora cu sfințenie, fiind îngerul său păzitor. Mezina familiei a menționat faptul că este mereu autoritară când vine vorba de bărbații din viața surorii sale mai mari.

„Este sperietoarea de ciori pentru bărbați. Este și îngerul păzitor și bodyguard”, a declarat Daniela Crudu.

Cele două se înțeleg foarte bine și sunt de nedespărțit. Mai mult de atât, când erau mici cele două făceau tot felul de năzbâtii împreună. Daniela Crudu a mărturisit că prima oară când au băut alcool a fost la vârsta de 12 ani. Vedeta a mai povestit faptul că tatăl lor era destul de protectiv cu cele două fetele ale. De aceea de fiecare dată când una dintre ele aducea un iubit acasă, acesta îl întâmpina cu toporul la ușă.

„Câteodată când îl și anunțam că venim cu cineva, el își pregătea toporul și venea cu toporul și îl întâmpina cu toporul.”, a declarat Ana Crudu.

Deși Daniela Crudu este cunoscută pentru operațiile estetice pe care le are, sora sa i-a călcat pe urme și și-a adus câteva îmbunătățiri. Aceasta are intervenții chirurgicale la nivelul pomeților și a buzelor, fiind transformată total după cele două modificări. În ceea ce privește viața personală, Ana Crudu s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Adrian Neagu. Frumoasa blondină a ales să facă cununia civilă în Suedia. Aceasta a petrecut alături de cele mai apropiate rude și de câțiva prieteni.

Cu ce se ocupă frumoasa blondină

Chiar dacă sora sa este mereu în centrul atenție pe rețelele de socializare și în lumea mondenă, Ana Crudu a ales un alt drum pentru cariera sa. Aceasta a declarat că nu a dorit să fie la fel de cunoscută ca sora sa și a ales să fie make-up artist. Pe lângă pasiunea pentru frumusețe pe care o are, Anei îi face plăcere să și gătească. De aceea a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”.

„Chiar dacă arăt așa, sunt make-up artist și par că nu am nicio treabă cu bucătăria, provenim dintr-o familie normală și chiar stau în bucătărie ori de câte ori am puțin timp și am poftă de ceva”, a menționat Ana Crudu.

Cu toate că Ana Crudu nu consumă carne, aceasta a preparat un mușchiuleț de porc în crustă de fistic, rețeta fiind una din preferatele tatălui său. Daniela Crudu a declarat că sora sa e cea care gătește tot timpul în familie, deoarece fosta asistentă TV nu stă prea bine la capitolul acesta. Mai mult de atât, înainte de a participa în cadrul emisiunii, vedeta s-a pregătit intens, gătind de mai multe ori rețeta.
Comentarii
Adauga un comentariu